Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Porţelan de Bosnia. Nici nu a revenit bine şi s-a rupt din nou. Incredibil! Cât timp a rezistat pe teren Elvir Koljic

VIDEO | Porţelan de Bosnia. Nici nu a revenit bine şi s-a rupt din nou. Incredibil! Cât timp a rezistat pe teren Elvir Koljic

Cupa României

Comentarii

Atacantul Universităţii Craiova, Elvir Koljic, s-a accidentat din nou, în meciul cu FC Voluntari, din optimile de finală ale Cupei României.

Revenit după accidentare, Elvir Koljic a fost introdus pe teren la pauză în meciul cu FC Voluntari, dar a rezistat doar până în minutul 73. Atacantul bosniac s-a accidentat la spate, după o încercare de foarfecă şi nu a mai putut să continue, fiind înlocuit de Nicuşor Bancu. 

Koljic a devenit, astfel, incert pentru derby-ul cu Dinamo, programat luni, de la 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

În vârstă de 24 de ani, Koljic a jucat doar două meciuri pentru U Craiova în actuala ediţie a Ligii 1 şi a reuşit să înscrie un gol, în meciul cu FC Viitorul, el fiind accidentat şi în startul sezonului.

U Craiova, ultima echipă calificată în sferturile Cupei României

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari.

Pentru Universitatea Craiova au marcat Mihăilă '12, '20, Cicâldău '53 (penalti) şi Ioniţă '75.

FC  Voluntari a punctat prin autogolul lui Martic '32.

Universitatea Craiova este a opta echipă calificată în sferturi, după AFC Hermannstadt, FCSB, Academica Clinceni, FC Petrolul, Dinamo, Poli Iaşi şi Sepsi OSK.

Meciurile din sferturi sunt programate în martie 2020.

Afla mai multe despre: koljic 

viewscnt
Articole similare