Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Posibilă destinaţie pentru Mirel Rădoi după ce va pleca de la tineret. Unde ar putea ajunge selecţionerul

VIDEO | Posibilă destinaţie pentru Mirel Rădoi după ce va pleca de la tineret. Unde ar putea ajunge selecţionerul galerie foto
Comentarii

Mirel Rădoi (38 de ani) va pleca de pe banca selecţionatei de tineret a României după încheierea campaniei de calificare pentru EURO 2021 şi va prelua o echipă de club, după cum a anunţat chiar el.

În afară de perioada petrecută la tineret, Mirel Rădoi are o singură experienţă de "principal", cea de la FCSB, de unde a fost înlăturat de Gigi Becali după doar câteva luni. Fostul internaţional român se poate întoarce tot în Liga 1, însă nu la FCSB. 

Rădoi ar putea semna cu o echipă mai aproape de casă. Născut la Drobeta-Turnu Severin, Rădoi ar putea fi următorul antrenor de la Universitatea Craiova. A recunoscut-o chiar oficialul din Bănie, Gică Craioveanu. Întrebat despre şansele lui Rădoi de a fi în viitor pe banca oltenilor, el nu a negat: "De ce nu? Dar în viitor. Eu cred că Piţi mai are vreo 20 de ani încă", a declarat directorul de imagine de la Universitatea Craiova, într-o notă amuzantă. 

"După această campanie, pe care sper să o terminăm din nou cu o calificare, va fi o echipă de club. E clar că va fi o echipă la care să antrenez zi de zi", a declarat Mirel Rădoi când a fost întrebat despre viitorul său. 

VICTOR PIŢURCĂ, ALEX FERGUSON DE ROMÂNIA 

Chiar şi cu o eventuală numire a lui Mirel Rădoi pe banca celor de la U Craiova, Piţurcă ar putea rămâne la echipă. Chiar dacă momentan ocupă funcţia de antrenor principal, Piţurcă, atunci când a semnat contractul pe cei trei ani, a fost numit pentru a coordona strategia clubului, însă asta nu exclude ca varianta să lucreze cu un alt antrenor principal. 

Până la venirea lui Piţurcă, antrenor a fost Corneliu Papură, însă odată cu venirea fostului selecţioner, Papură a fost "retrogradat" şi este unul dintre secunzii lui Piţurcă, alături de fostul atacant Adrian Neaga. 

Cu toate acestea, o colaborare între Piţurcă şi Rădoi este doar un vis frumos pentru olteni, căci cei doi au avut un scandal monstru în urmă cu mai bine de 10 ani, atunci când Piţurcă era selecţioner, iar Rădoi jucător.

Afla mai multe despre: u craiovamirel radoi 

viewscnt
Articole similare