Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Poţi să fii Mourinho la Dinamo şi tot te dă afară". Un dinamovist pur-sânge atacă în toate părţile. "Rednic îşi merită soarta!"

VIDEO | "Poţi să fii Mourinho la Dinamo şi tot te dă afară". Un dinamovist pur-sânge atacă în toate părţile. "Rednic îşi merită soarta!"
Comentarii

Ioan Andone îi consideră vinovaţi pe toţi cei implicaţi la Dinamo pentru clasarea echipei pe locul 9 în sezonul 2018-2019. Este cea mai slab parcurs din istoria clubului.

Ioan Andone şi Mircea Rednic au fost colegi la Corvinul Hunedoara, la Dinamo şi la echipa naţională, dar actualul manager al celor de la FC Voluntari nu s-a ferit să îl critice pe fostul antrenor dinamovist că este principalul vinovat pentru îndepărtarea sa de la echipă. 
 
"Eu am crezut că are un contract foarte bine făcut. Sincer. Cu clauze. Eu, spre exemplu, am renunţat la bani când am plecat de acolo. Am avut 150.000 de euro clauză. Dacă ceream banii, niciodată nu mi se dădeau banii. Un contract trebuie să ţi-l faci bine, că el a vrut să continue. Am vorbit şi eu la telefon cu Mircea  El vroia să-şi continue proiectul, bun , rău dar îl continua. Experienţă are, e un antrenor bun, dar poţi să fii Mourinho la Dinamo şi te dă afară. Era dezamăgit îşi făcuse un plan despre cum începe campionatul, unde face pregătirea, pe ce posturi mai aduce jucători."
 
Ioan Andone a colaborat cu Ionuţ Negoiţă în perioada mai 2016 - februarie 2017. A plecat de la Dinamo din cauza rezultatelor care puneau în pericol calificarea în play-off, dar şi a relaţiei mai puţin bune cu Adrian Mutu, care ocupa funcţia de director general. 
 
"(Cine este principalul vinovat la Dinamo, Negoiţă?) Cum, necum, salariile sunt la zi. Şi când am fost eu, nu am avut nicio problemă cu întârzierile, jucătorii au bonusuri, nu sunt la întâmplare făcute, dar nu au strategie clară şi nu o continuă. Sunt cu heirupul din 6 în 6 luni."

Era dezamăgit îşi făcuse un plan despre cum începe campionatul, unde face pregătirea, pe ce posturi mai aduce jucători.

Afla mai multe despre: andonerednicdinamocontractmourinho 

viewscnt
Articole similare