Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poveste amuzantă dezvăluită de Olăroiu cu Anthony Joshua: "Hai să vedem care e mai bun, tu la fotbal sau eu la box"

VIDEO | Poveste amuzantă dezvăluită de Olăroiu cu Anthony Joshua: "Hai să vedem care e mai bun, tu la fotbal sau eu la box"

Sporturi

Comentarii

Cosmin Olăroiu este un mare fan al sporturilor de contact, iar acum antrenorul român îi va ţine pumnii lui Benny Adegbuyi în meciul pe care acesta urmează să-l dispute cu Badr Hari.

Iniţial, meciul dintre Benny Adegbuyi şi Badr Hari ar fi trebuit să se dispute pe 20 iunie, însă gala de la Rotterdam a fost amânată, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru o dată care urmează să fie anunţată.

"Îmi place să mă uit la sporturile de contact, îmi place să urmăresc meciuri, ştiu că urmează un meci extrem de important pentru români. Benny Adegbuyi se va lupta cu Badr Hari, care e unul dintre cei mai mari luptători din istorie. Benny ştie că sunt alături de el şi de orice sportiv român care e în orice competiţie. Chiar dacă nu mai avem aceeaşi amploare, sportivii din România creează o imagine frumoasă acestei ţări, Benny, Simona, toţi ceilalţi care ajung la un asemenea nivel au nevoie de noi şi trebuie să-i susţinem de fiecare dată.

Când îmi permite timpul, mai fac şi eu antrenamente, dar suntem bătrâni, nu mai avem potenţial. E mult mai greu decât la fotbal, iar costurile sunt mult mai mari. La fiecare antrenament, slăbeşti 2-3 kilograme. Ne antrenăm cum putem, singuri, iar dacă avem posibilitatea, mai vin prietenii noştri şi ne antrenăm cu ei. Depinde cum e programul, au şi ei antrenamentele lor.

Mă uit şi la UFC, când îmi permite timpul, iar când ne întâlnim, discutăm despre evenimente de acest gen. Sunt mulţi sportivi şi de afară pe care îi admir, sunt sporturi foarte grele şi în top în astfel de sporturi se află oameni extrem de puternici, atât fizic, cât şi psihic. Trebuie să învăţăm de la ei, eu, cel puţin, învăţ de la ei" , a declarat Cosmin Olăroiu la Look Sport.

Antrenorul român a dezvăluit şi cum a decurs întâlnirea sa cu Anthony Joshua, unul dintre cei mai mari sportivi ai momentului.

"Merg des la gale, am fost chiar şi la ultimul meci al lui Anthony Joshua, la Riyadh. Pe Joshua l-am cunoscut când eram la Dubai şi chiar glumeam cu el să vedem care e mai bun, el la fotbal sau eu la box. Am jucat fotbal de două ori, box chiar nu avea rost să încercăm. Aşa că am jucat doar fotbal de două ori şi am câştigat noi.

M-a impresionat. Am văzut un om care are patru centuri mondiale, dar atâta modestie... Aşa mult bun simţ n-am mai întâlnit până acum. Acolo, la meciul din Arabia Saudită, el trebuie să-şi ia revanşa în faţa lui Andy Ruiz, a reuşit, după ce a făcut un meci tactic foarte bun. A fost un adevărat spectacol. Şi tocmai de asta îmi doresc să văd şi o finală NBA, să văd un Super Bowl, pentru că sunt evenimente foarte mari şi cred eu că sunt de văzut.

L-am urmărit şi pe McGregor, este un luptător foarte rapid, dar care a pierdut. Era puţin în dezavantaj, el nu e foarte bun la sol, iar acest lucru l-a costat foarte mult în finalul carierei" , a continuat Cosmin Olăroiu.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare