Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poveste savuroasă cu Gabi Tamaş în prim-plan: "A vrut să bea un 50 de whiskey şi nu l-am lăsat. A fugit de la masă, a plecat!" EXCLUSIV

VIDEO | Poveste savuroasă cu Gabi Tamaş în prim-plan: "A vrut să bea un 50 de whiskey şi nu l-am lăsat. A fugit de la masă, a plecat!" EXCLUSIV
Comentarii

Adrian Iencsi (45 de ani) şi Gabi Tamaş (36 de ani) au fost colegi la Spartak Moscova, în Rusia, la începutul anilor 2000, iar fostul căpitan al Rapidului a povestit o întâmplare amuzantă petrecută alături de Tamaş, în capitala Rusiei. Actualul antrenor din Giuleşti şi-a adus aminte, la Top Interviuri cu Alexandru Săbău, despre un episod când nu l-a lăsat pe Gabi Tamaş să bea whiskey, iar acesta s-a ridicat de la masă şi a plecat.

Iencsi şi Tamaş au împărţit vestiarul lui Spartak Moscova, în tinereţe. Cei doi fundaşi centrali au fost transferaţi de ruşi, unul în 2003, altul în 2004. Ambii au plecat, în 2006 şi 2007, din Rusia, dar şi-au creat amintiri împreună. Noul antrenor al Rapidului i-a povestit lui Alexandru Săbău cum nu l-a lăsat pe Gabi Tamaş să bea un pahar de whisky când au ieşit împreună în oraş, la masă, iar acesta s-a supărat şi a plecat.

"El dacă avea un alt comportament probabil că putea să fie mult mai sus. O întâmplare în Rusia, ştiu că nu l-am lăsat să bea whiskey la o masă. Eu i-am spus, băi noi nu mai ieşim. Dacă vrei să bei o bere rece cu mine, poţi. Dar dacă vrei să bei altceva să ştii că eu nu mai ies cu tine. Mi-a promis lucrul acesta şi el a vrut să bea un 50 de whiskey şi eu m-am supărat şi am zis nu. În acel moment şi-a trântit portofelul şi cheile de la maşină şi a fugit de la masă, a plecat", a spus Adrian Iencsi, la Top Interviuri, la Telekom Sport.

Adrian Iencsi a semnat cu Spartak Moscova în vara lui 2003, imediat după ce a luat titlul cu Rapid. A stat în Rusia trei ani, până în 2006, când a revenit în ţară, la Ceahlăul. În ceea ce-l priveşte, Gabi Tamaş a fost transferat de ruşii de la Spartak în 2004, de la Galatasaray, pentru 3,5 milioane de euro. Tamaş a fost de mai multe ori împrumutat, până când a fost cedat definitiv la Auxerre, în 2007.



Iencsi s-a retras din activitate între timp, dar Tamaş continuă să joace. Fundaşul a semnat recent cu Universitatea Cluj.

Afla mai multe despre: adrian iencsigabi tamasspartak moscova 

viewscnt
Articole similare