Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Povestea fotbalistului care a îngropat-o pe FCSB. Rămâne fără contract pe 30 iunie."Ştiam că joc cu cuţitul la gât. M-am văzut fără marcaj şi am sprintat"

VIDEO | Povestea fotbalistului care a îngropat-o pe FCSB. Rămâne fără contract pe 30 iunie."Ştiam că joc cu cuţitul la gât. M-am văzut fără marcaj şi am sprintat"galerie foto

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Gaz Metan Mediaş au remizat, scor 2-2, duminica trecută, într-o partidă din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1. Ultimul gol al partidei a fost marcat la ultima secundă a meciului de fundaşul celor de la Mediaş, danezul Thomas Juel-Nielsen.

Danezul Thomas Juel-Nielsen (30 de ani) a fost salvatorul celor de la Gaz Metan Mediaş, duminică seară, în partida cu FCSB. În ultimul minut al jocului, imediat după ce primise golul de 1-2, jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. s-au aruncat în atac, însă fundaşul danez Juel-Nielsen nu a fost marcat de niciun jucător al celor de la FCSB şi a ajuns nestingherit în careu, de unde a şi punctat cu un lat perfect la colţul lung, fără şanse pentru portarul Andrei Vlad. Golul scandinavului a spulberat ultima speranţă a jucătorilor de la FCSB pentru titlu, distanţa de nouă puncte faţă de CFR Cluj pare imposibil de surmontat.

"Echipa mea a recuperat mingea şi aveam picioarele proaspete. Am combinat la mijlocul terenului, apoi am văzut că nu sunt marcat şi am plecat în sprint spre careu şi, din fericire, am fost găsit perfect cu pasa şi am înscris cu un şut la colţul lung. Nici eu nu mi-aş fi imaginat mai bine, să intru şi să marchez împotriva Stelei (n.r. - FCSB). A fost un moment măreţ. Oamenii vor să vadă că atunci când intri pe teren, ochii tăi ard de dorinţă, mai ales după această pauză pricinuită de coronavirus şi când contractul expiră într-o săptămână. Ştiam că joc cu cuţitul la gât, iar dacă joci slab, aşa vei fi catalogat. Dar dacă intri şi marchezi împotriva Stelei (n.r. - FCSB), altfel eşti considerat. S-a întâmplat de cele mai multe ori în cariera mea. Când am fost cu spatele la zid şi aveam cuţitul la gât, atunci am arătat tărie de caracter. Sunt cu adevărat mândru de asta ", a declarat Nielsen, într-un acordat presei din ţara natală.

VIDEO | Coşmarul FCSB-ului rămâne fără contract pe 30 iunie."Ştiam că joc cu cuţitul la gât. M-am văzut fără marcaj şi am sprintat spre careu"

Golul a fost unul extrem de important pentru Thomas Juel-Nielsen, mai ales că pe 30 iunie îi expiră contractul cu Gaz Mentan şi, momentan, nu există intenţii de a se prelungi înţelegerea. Reuşita i-a dat încredere fundaşului central, iar acum Uhrin se pregăteşte să-l titularizeze în următoarea partidă de campionat cu FC Botoşani, vineri. O şansă imensă pentru a fi observat de trimişii altor echipe.

"A fost un gol foarte important din mult motive, Desigur, în primul rând, este important să-mi demonstrez mie şi să închid gura unor persoane care nu au avut încredere în mine. Contractul meu expiră peste o săptămână, din cauza acestei pauze de coronavirus, aşa că trebuie să uit şi să mă concentrez la meciurile care au rămas. De acest lucru sunt interesate cluburile în general, asta contează. Golul cu Steaua (n.r. - FCSB) poate deveni cu adevărat important pentru mine.Nu sunt în negocieri contractuale cu Gaz Metan. Vedem ce vom face. Se pare că voi fi titular în următoarea etapă, deoarece unul dintre colegii mei este accidentat. Aşa că pot avea şansa de a evolua 90 de minute, în ultima prezenţă înainte să-mi expire contractul. Clubul are şi probleme financiare, aşa că trebuie să vedem ce facem. Mă concentrez pe următorul joc şi apoi vedem dacă va exista o nouă înţelegere sau o altă înţelegere. Fie că rămân la Gaz Metan, fie că vin alte propuneri de la alte cluburi, eu mă prezint într-o condiţie cu adevărat bună" , a completat Thomas Juel-Nielsen.

În cariera sa, Thomas Juel-Nielsen a evoluat pentru formaţiile Hvidovre (Danemarca), AB (Danemarca), Sandefjord (Norvegia), Falkenbergs (Suedia), AGF (Danemarca), Orange County (Statele Unite ale Americii), Sonderjyske (Danemarca) şi Gaz Metan (România). De asemenea, Nielsen are şi şapte meciuri la naţionala de juniori a Danemarcei şi două goluri marcate.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare