Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poveşti din fotbalul scoţian. Corbu şi Popescu au tras primele concluzii după plecarea din Liga I

VIDEO | Poveşti din fotbalul scoţian. Corbu şi Popescu au tras primele concluzii după plecarea din Liga I
Comentarii

La nici 20 de kilometri de Glasgow, cel mai mare oraş din Scoţia, doi români încearcă să dea o mână de ajutor ultimei clasate din prima ligă, Saint Mirren.

Au trecut două luni de când Mihai Popescu şi Laurenţiu Corbu s-au transferat în Scoţia. Cei doi sunt împrumutaţi de Dinamo până în vară, iar echipa lor se află la un singur punct distanţă de a salva clubul de la retrogradare. Popescu este titular şi a jucat deja contra celor mai mari echipe din Scoţia. Din păcate, St Mirren a fost învinsă şi de Rangers şi de Celtic cu acelaşi scor, 4-0.

"La început a fost greu, a fost puţin dificil la acomodare dar acum mă simt bine, m-am acomodat şi cu vremea şi cu fotbal şi cu tot. Sperăm să facem o treabă bună şi să salvăm echipa de la retrogradare" , a spus Popescu. 

"Exact la meciul cu Rangers, când am ajuns, am zburat 13 ore şi am şi jucat şi chiar îi ziceam: <<Băi, frate, ce se întâmplă? Nu prea sunt fani, ce stadion frumos au , nu prea sunt oameni>>. Şi el zicea: <<Stai să vezi, stai să vezi după încălzire>>. Am intrat la vestiare şi i-am zis că tot nu s-au strâns. Mi-a zis să aştept 5-10 minute cât ieşim de la vestiare până ieşim pe teren. Când am ieşit şi am văzut 50.000 de oameni nu-mi venea să cred. La noi chiar şi în derby şi dacă o să fie cel mai important meci din România nu o să fie stadionul plin, poate undeva la 30.000. Acolo ei au jucat cu ultima clasată şi a fost stadionul plin, nu mai erau bilete" , a declarat Corbu.

Afla mai multe despre: corbupopescurangers 

viewscnt
Articole similare