Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Poveşti savuroase de la ultima victorie cu FCSB: "Dacă Miu nu juca, Craiova nu ar fi câştigat". Când oltenii se impuneau în derby, nu exista nici Facebook

VIDEO Poveşti savuroase de la ultima victorie cu FCSB: "Dacă Miu nu juca, Craiova nu ar fi câştigat". Când oltenii se impuneau în derby, nu exista nici Facebook

Fotbal intern

Comentarii

Emil Săndoi a intrat prin telefon în emisiunea Sport Report, moderată de Alexandru Rădulescu, unde a avut un schimb de replici cu expertul Telekom Sport, Iulian Miu. Săndoi era antrenorul oltenilor la ultima victorie contra Stelei, în 2002. Miu a fost pe teren la acel meci.

Miu: Emil, ai făcut cam bine echipa atunci, nu ştiu cum ai jucat, ce ai făcut, cum ai făcut şi schimbările.
Săndoi: Jucai atunci?

Miu: Da, am jucat.


Marius Stan: Dacă nu juca, nu mai câştigaţi, Emile.
Săndoi: Da, bună asta. Eu l-am apreciat foarte mult pe Iulian şi chiar a fost un fotbalist de top.
Săndoi: Îmi e greu să îmi imaginez că Craiova n-a mai reuşit să câştige de atunci cu Steaua, pe cuvânt de onoare. E foarte, foarte mult.

U Craiova caută, aşadar, prima victorie în faţa roş-albaştrilor după 16 ani, iar interesul pentru această partidă e foarte mare. S-au vândut toate biletele pentru derby-ul cu FCSB, de duminică, transmis în direct pe Telekom Sport, de la ora 21:00. Emil Săndoi a povestit cum au trăit fanii olteni partida din 2002.

"Ce m-a impresionat cel mai mult a fost că atunci când am ajuns la stadion, erau afară în jur de 15 mii de suporteri, nu exagerez. Am crezut că nu s-a dat drumul, nu a intrat lumea. Am ajuns la vestiare cu băieţii, după aceea când am ieşit pe teren, era stadionul arhiplin. Din câte ştiu, au rămas vreo 10 mii de oameni afară", a declarat Săndoi.

Afla mai multe despre: sandoifcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare