Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Poveşti! Sunt plecat peste tot şi nicăieri!". Reacţia eroului Dennis Man după ce a adus Cupa României la FCSB

VIDEO | "Poveşti! Sunt plecat peste tot şi nicăieri!". Reacţia eroului Dennis Man după ce a adus Cupa României la FCSB

FCSB

Comentarii

Fotbalistul Dennis Man a declarat, miercuri seară, că jucătorii de la FCSB au fost mobilizaţi mai bine la pauza meciului cu Sepsi, din finala Cupei României, reuşind astfel să câştige.

"Am întâlnit un adversar care joacă foarte bine, în finală forţele sunt egale. Cred că în prima repriză am intrat timoraţi. La cabine, Mister ne-a mobilizat mai bine, ştiam că nu aveam nimic de pierdut şi aşa a venit şi golul. Şi staful ce a fost şi-a făcut treaba bine, avem unul nou, sperăm ca anul viitor să fie mai bun", a declarat Man.

Întrebat despre un eventual transfer în străinătate, Man a spus: "Sunt plecat peste tot şi nicăieri. Eu încerc să ignor aceste poveşti şi să-mi fac treaba cât mai bine. Sper ca anul viitor să-mi fac treaba cât mai bine, mai ales că datorăm acest lucru suporterilor".

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

Bouhenna (Sepsi) a fost eliminat, în minutul 80, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbcupa romanieivideorectie 

viewscnt
Articole similare