Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Poveştile unui nume mare din istoria lui Dinamo: ”În România, salariul era de 1.500 lei. Eu câştigam 12.000 de lei pe lună”

VIDEO | Poveştile unui nume mare din istoria lui Dinamo: ”În România, salariul era de 1.500 lei. Eu câştigam 12.000 de lei pe lună”

Top Interviuri

Comentarii

Ionel Augustin este invitatul lui Alexandru Săbău din această săptămână la ”Top Interviu”. Fostul mare atacant al lui Dinamo a vorbit despre primii bani câştigaţi în fotbal şi a dezvăluit ce salariu uriaş avea la 21 de ani.

”Primii bani i-am luat la juniori. La fiecare convocare la echipa naţională de juniori ne dădeau 800 de lei. Plus prime de joc, dacă jucai cu o echipă străină erau 3.000 de lei impozabili, 5.000 de lei. Şi băteam Bulgaria şi luam bani. Am luat banii şi m-am dus acasă. M-a bătut mama, că de unde îi am. Că furi, că faci. Bineînţeles că a verificat şi ea cu potenţialul ei şi s-a bucurat enorm de mult, că şi-a luat o rochie.

La 21 de ani, câştigam în jur de 12.000 de lei pe lună. Salariul mediu era 1.500. Era atunci vreo 70.000 maşina. Aveam salariu bun, că eram subofiţer, aveam indemnizaţie de efort, plus primele de joc. Noi aveam patru jocuri pe săptămână, trei le câştigam şi luam vreo 3.000 atunci”, a spus Ionel Augustin, la Top Interviu.

Afla mai multe despre: ionel augustindinamotop interviu 

viewscnt
Articole similare