Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pregătire revoluţionară la FCSB. Metoda prin care Neubert îi controlează pe fotbaliştii roş-albaştri

VIDEO | Pregătire revoluţionară la FCSB. Metoda prin care Neubert îi controlează pe fotbaliştii roş-albaştri

FCSB

Comentarii

FCSB este echipa care a impresionat cel mai mult în debutul noului campionat. Lideri în Liga 1, cu şase puncte, maximum după primele două etape şi golaveraj 6-0, roş-albaştrii s-au făcut remarcaţi şi prin pregătirea fizică ieşită din comun, în comparaţie cu restul competitoarelor.

Thomas Neubert îşi confirmă astfel reputaţia pe care şi-a câştigat-o în primul mandat al lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB, atunci când echipa roş-albastră a cucerit două titluri la rând, s-a calificat în primăvara europeană şi a jucat pentru ultima dată în grupele UEFA Champions League.

Oficialii ultimei câştigătoare a Cupei României au ţinut să le arate fanilor şi cum sunt testaţi fotbaliştii în această perioadă. FCSB a publicat pe conturile oficiale de social media un videoclip în care vedetele Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase fac o testarea cardio-pulmonară la efort de ultimă generaţie.

Din dorinţa de a observa evoluţia sportivilor pe parcursul sezonului competitional, a structurii şi eficienţei antrenamentelor, FCSB a decis ca fotbaliştii noştri să facă testarea cardio-pulmonară de efort în cadrul Clinicii Artro Sport.

Artro Sport Clinic este specializată în ortopedie şi medicină sportivă, oferind pacienţilor posibilitatea de a fi trataţi de o echipă multidisciplinară de medici specialişti, motiv pentru care este alegerea noastră numărul 1 atunci când vine vorba despre performanţa sportivă”
, se arată într-o postare publicată pe contul oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#test #efort #cardiopulmonar #ArtroSport Din dorinţa de a observa evoluţia sportivilor pe parcursul sezonului competitional, a structurii şi eficienţei antrenamentelor, FCSB a decis ca fotbaliştii noştri să facă testarea cardio-pulmonară de efort în cadrul Clinicii Artro Sport. Artro Sport Clinic este specializată în ortopedie şi medicină sportivă, oferind pacienţilor posibilitatea de a fi trataţi de o echipă multidisciplinară de medici specialişti, motiv pentru care este alegerea noastră numărul 1 atunci când vine vorba despre performanţa sportivă. Testarea de efort cardiopulmonar efectuată de membrii echipei este o investigaţie avansată, care furnizează informaţii complexe despre capacitatea de efort a sportivului. Acest test oferă o analiză comună, integrată, a datelor care permite evaluarea completă a sistemelor cardiovascular, respirator, muscular şi metabolic în timpul efortului.

O postare distribuită de FCSB (@fcsbofficial) pe

FCSB e în pauză competiţională din cauza meciurilor pe care trebuie să le dispute echipele naţionale. Următorul joc al roş-albaştrilor este programat pentru data de 12 septembrie, ora 21:00, la Voluntari, joc care va fi transmis în direct de Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: fcsbneubert 

viewscnt
Articole similare