Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pregătiri pentru Campionatul Mondial. Ţara Galilor a învins Australia într-un meci test

VIDEO | Pregătiri pentru Campionatul Mondial. Ţara Galilor a învins Australia într-un meci test

Rugby

Comentarii

Ţara Galilor a învins-o pe Australia într-un meci amical cu aproape un an înaintea confruntării din grupele Cupei Mondiale din Japonia.

FINAL | Ţara Galilor - Australia 9-6

Pentru Galezi au punctat Halfpenny, care a transformat două lovituri de pedeapsă, şi Biggar. În timp ce pentru australieni, decisivi au fost Foley şi Toomua. 


Dacă în fotbal echipele se evită reciproc în meciuri amicale atunci când urmează să se întâlnească într-o partidă oficială, în rugby acest lucru nu e un subiect tabu. Ţara Galilor şi Australia demonstrează perfect acest lucru. Sâmbătă vor fi faţă în faţă într-un joc test care continuă seria meciurilor de pregătire ale Cupei Mondiale din Japonia, de anul viitor. Serie începută de galezi în urmă cu o săptămână cu o victorie în faţa Scoţiei, scor 21-10. Iar după întâlnirea cu Australia pentru dragoni vor urma testele cu Tonga şi Africa de Sud.

Şi pentru canguri va fi a doua partidă de pregătire a toamnei. În urmă cu două săptămâni, Wallabies au pierdut în faţa Noii Zeelande, cu 37 la 20. Italia şi Anglia vor fi viitoarele adversare ale australienilor după înfruntarea de pe Millenium Stadium din Cardiff. Statistica duelurilor directe este net în favoarea australienilor care au câştigat ultimele 12 întâlniri. Ultimul succes galez a venit în 1987, chiar la prima Cupă Mondială din istorie. După meciul test de sâmbătă, cele două vor juca una contra alteia pe 29 septembrie 2019 în Grupa D a Cupei Mondiale din Japonia. 

Afla mai multe despre: ţara galiloraustraliacupa mondială 2019 

viewscnt
Articole similare