Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Pregătirile pentru noul sezon continuă la CFR! Băieţii lui Şumudică au învins-o pe Dinamo Moscova într-un amical

VIDEO | Pregătirile pentru noul sezon continuă la CFR! Băieţii lui Şumudică au învins-o pe Dinamo Moscova într-un amical

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a disputat un meci amical cu Dinamo Moscova, în care s-a impus cu scorul de 1-0.

CFR Cluj continuă pregătirile sub conducerea lui Marius Şumudică, ardelenii învingând cu scorul de 1-0 ocupanta locului şapte în Rusia în sezonul trecut, Dinamo Moscova. Unicul gol al meciului a fost marcat de Billel Omrani, în minutul 39.

CFR Cluj a învins-o pe Dinamo Moscova într-un amical

Este al patrulea amical disputat de clujeni sub conducerea lui Şumi, dar doar a doua victorie. CFR-ul a mai învins-o pe Wells, 4-0, remizând cu Ludogoreţ, 1-1 şi pierzând cu Academia Puskas, 0-1.

Sâmbătă, formaţia din Cluj a întâlnit o echipă mult mai bine cotată. Dinamo Moscova dispune de un lot evaluat la 64 de milioane de euro de transfermarkt, în timp ce echipa lui Şumudică ar valora undeva la doar 27 de milioane.

Şumudică va debuta oficial pe banca CFR-ului în faţa lui Borac Banja Luka, în preliminariile Champions League, pe 6 iulie. Până atunci, clujenii vor mai disputa un amical cu Upjest, pe 28 iunie, în timp ce Supercupa cu Craiova se va disputa pe 10 iulie.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicăcfr dinamo moscova 

viewscnt
Articole similare