Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Preliminarii Euro 2020: Andorra aproape de o surpriză URIAŞĂ! Cristiano, spectacol şi record în Serbia - Portugalia

VIDEO Preliminarii Euro 2020: Andorra aproape de o surpriză URIAŞĂ! Cristiano, spectacol şi record în Serbia - Portugalia
Comentarii

Naţionala Andorrei a fost aproape de o surpriză uriaşă pe terenul Turciei. Gazdele s-au impus cu greu, la limită. Cristiano a marcat pentru Portugalia în deplasarea din Serbia.

Tufan a marcat în minutul 89 golul victoriei Turciei în faţa modestei reprezentative a Andorrei. Naţionala pregătită de Koldo Alvarez a rezistat până aproape de prelungirile meciului în faţa unei echipe care învingea campioana mondială, Franţa, în iunie. A fost 1-0 pentru Turcia, care are 12 puncte  în grupă, la fel ca şi Franţa, învingătoare cu 4-1 în faţa Albaniei.

Anglia şi-a continuat parcursul excelent din preliminarii. Englezii au învins-o azi pe Bulgaria, scor 4-0, într-un meci în care atacantul Harry Kane (26 de ani) a fost MVP. Cu cele trei reuşite de azi, Kane a urcat pe locul 14 în topul marcatorilor all-time ai naţionalei, depăşindu-l pe legendarul Sir Geoff Hurst, atacant reprezentativ în anii '60-'70. 

Cristiano Ronaldo SHOW. Cifre incredibile atinse de căpitanul Portugaliei

În Serbia s-a jucat meciul zilei. Câştigătoarea Ligii Naţiunilor, Portugalia a marcat 4 goluri la Belgrad şi s-a impus categoric la capătul unui meci spectaculos. Puştiul minune, Joao Felix nu a avut loc într-o formulă ofensivă a portgughezilor care i-a avut în prim plan pe Cristiano, Bernardo Silva şi Guedes.

William Carvalho a deschis scorul în minutul 42, iar Guedes a făcut 2-0 în minutul 58. Zece minute mai târziu, Milenkovic a marcat pentru gazde, dar Bernardo Silva l-a servit pe Cristiano Ronaldo pentru golul de 3-1 al portughezilor.

A fost golul cu numărul 89 pentru căpitanul Portugaliei în echipa naţională. Ronaldo are de 3 ori mai multe goluri marcate pentru Selecao decât toţi ceilalţi jucători portughezi împreună.

Mitrovic a redus din handicap cinci minute mai târziu, dar la faza imediat următoare, acelaşi Bernardo Silva a marcat pentru 4-2. Portughezii urcă pe 2 cu 5 puncte şi au două meciuri mai puţin decât liderul, Ucraina, învingătoare 3-0 în Lituania. Iată rezultatele complete ale zilei:

Kosovo - Cehia 2-1
Anglia - Bulgaria 4-0
Islanda - Moldova 3-0
Lituania - Ucraina 0-3
Franţa - Albania 4-1
Serbia - Portugalia 2-4
Turcia - Andorra 1-0

Afla mai multe despre: cristianoeuro 

viewscnt
Articole similare