Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Premiu surpriză pentru Ianis Hagi. "Trofeul" primit de tânărul internaţional: "E meritat!"

VIDEO | Premiu surpriză pentru Ianis Hagi. "Trofeul" primit de tânărul internaţional: "E meritat!"

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul echipei Viitorul Constanţa, Ianis Hagi, a fost desemnat cel mai bun fotbalist român, în cadrul Galei Performanţei şi Excelentei 2018.

"Zic eu că este în primul rând un premiu meritat, Ianis arată din ce în ce mai bine şi evoluţiile lui din anul acesta îl fac să fie în prim plan.  Este un jucător extrem de interesant, de important, nu numai pentru noi ca şi club, dar şi pentru fotbalul românesc.

S-ar putea să îl vedem oricând şi la naţionala mare, poate chiar cu ocazia următoarelor două meciuri. Eu mă gândesc la Ianis în perspectiva unui transfer la un club mare. A căpătat o mentalitate foarte bună pentru performanţă, a crescut fizic.

Ar putea să facă faţă şi acum la o echipă importantă. Poate Spania i s-ar potrivi mai repede, acum, la vârsta asta, pe un joc în care atacanţii se pot exprima mai bine", a declarat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, care a fost prezent pentru a ridica premiul primit de Ianis.

Bivolaru s-a referit şi la situaţia lui Gheorghe Hagi, precizând că actualul conducător şi antrenor al Viitorului încă se gândeşte la echipa naţională.

"Echipa naţională nu aş spune că pentru el este un capitol închis, pentru că el la momentul la care a ajuns, la maturitatea lui ca antrenor, cred că poate să candideze cu succes la conducerea oricărei echipe naţionale din Europa şi nu numai", a mai spus Bivolaru, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianisbivolaruhagi 

viewscnt
Articole similare