Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Presa din Italia anunţă un nou transfer la Dinamo. Rednic reacţionează: "Se aude de un italian, de un belgian, de un olandez..."

VIDEO | Presa din Italia anunţă un nou transfer la Dinamo. Rednic reacţionează: "Se aude de un italian, de un belgian, de un olandez..."

Dinamo București

Comentarii

Cincu jucători a transferat Mircea Rednic în scurtul mandat. De Tade clubul deja a anunţat că se desparte şi ar putea să le facă loc altor jucători.

Mircea Rednic a adus deja un italian care a intrat rapid în graţiile suporterilor după ce a învins-o de unul singur pe Universitatea Craiova. Matia Monttini a venit din Serie C la Dinamo, dar a evoluat în carieră şi în cel de-al doilea eşalon al campionatului italian. Tot de acolo e şi ultimul jucător despre care s-a scris în presa italiană, pe site-ul cosenzachannel.it.  

Ivan Varone e un mijlocaş de 26 de ani care din luna iulie a acestui an joacă la Cosenza. Are 1,86 cm, trei meciuri jucate în acest sezon şi niciun gol reuşit. 

Întrebat dacă mai aşteaptă  un jucător italian, Rednic a răspuns: "Pe cine, pe Galliani, pe Berlusconi? Chiar nu ştiu de niciun italian. Se aud multe. Un belgian, un italian, un olandez...dar nu e cazul să vorbim. Mai ales înainte de meciul ăsta"

La Dinamo au apărut câteva noutăţi la antrenamentele echipei. "Am mai adus trei jucători de la juniori ca să se antreneze cu mine. Unul o să fie chiar în lot, nu pe bancă, dar în lot, ca să simtă şi el atmosfera de la prima echipă", a declarat Rednic la conferinţa de dinaintea meciului cu Astra.

Gregory Tade, Naser Aliji, Rachid Aït-Atmane, Simon Zenke şi Mattia Montini sunt jucătorii transferaţi până de Rednic de când a ajuns în Ştefan cel Mare. Joi dimineaţă, roş-albii au anunţat despărţirea de Tade. 

Afla mai multe despre: dinamorednictransferuriivan varonemontini 

viewscnt
Articole similare