Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Preşedintele FR de Lupte, Răzvan Pîrcălabu: "Sper să aducem una sau două medalii la Tokyo"

VIDEO | Preşedintele FR de Lupte, Răzvan Pîrcălabu: "Sper să aducem una sau două medalii la Tokyo"galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Federaţia Română de Lupte este una din speranţele delegaţiei României pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Preşedintele FR de Lupte, Răzvan Pârcălabu, speră să reediteze performanţa de la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016, când cecenul Albert Saritov a obţinut bronzul.

Mulţi au contestat politica FR de Lupte de naturaliza sportivi, însă, într-un final s-a dovedit a fi o mutare riscantă dar câştigătoare. Luptătorului cecen, Albert Saritov, a adus România una din puţinele medalii pe care le-au cucerit românii în Brazilia. De data aceasta, Răzvan Pîrcălabu îşi pune speranţele în sportivii autohtoni, plus cei naturalizaţi până acum, fără alte surprize neprevăzute.
 
"(Mai naturalizaţi luptători?) Momentan nu. Ne-am atins obiectivele cu sportivii naturalizaţi. Îl avem pe Albert Saritov cu care vom ataca a doua medalie olimpică anul viitor. Avem mai mulţi sportivi pe care ne bazăm pentru Jocurile Olimpice şi sper ca luptele să aducă una sau două medalii de la Tokyo. În momentul de faţă, Saritov este într-o revenire de formă destul de bună, mai avem timp până în luna martie. Nu am emoţii pentru Albert Saritov decât să fie sănătos. În rest, nu am emoţii că nu se va califica şi nu va urca din nou pe podium", a declarat Răzvan Pîrcălabu, marţi, în cadrul unui eveniment caritabil.
 
 
Staff-ul Federaţiei Române de Lupte, în frunte cu preşedintele Răzvan Pîrcălabu, a fost prezent la Centru de Plasament "Acasă" din Bucureşti (Sector 6), unde i-au surprins pe cei mici cu nmeroase cadouri. Cea mai mare dintre surprize i-a fost pregătită sportivei Ioana Oprescu, din cadrul Centrului de plasament, cea care a început să practice luptele în urmă cu câteva săptămâni, la Clubul Sportiv Şcolar Nr. 5. Aceasta a primit un echipament personalizat şi medalie simoblică de campioană.
 

Afla mai multe despre: lupte 

viewscnt
Articole similare