Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Preşedintele lui Dinamo, reacţie fermă după decizia FRH: "Pentru ce această schimbare? E un război cu Dinamo, dar se dă în handbalul masculin românesc!"

VIDEO | Preşedintele lui Dinamo, reacţie fermă după decizia FRH: "Pentru ce această schimbare? E un război cu Dinamo, dar se dă în handbalul masculin românesc!"

Handbal

Comentarii

Invitat la emisiunea Zoom Sport de la Telekom Sport, Daniel Georgescu, preşedintele secţiei de handbal de la Dinamo, a criticat decizia luată de FRH, prin care cluburile din România pot avea în lot doar trei jucători extracomunitari. Oficialul din Ştefan cel Mare nu înţelege de ce această schimbare, în condiţiile în care "câinii" fac performanţă în Liga Campionilor cu mai mulţi jucători străini în echipă.

Georgescu consideră decizia FRH una care face parte dintr-un război al forului cu Dinamo şi cu el personal. Mai mult, preşedintele dinamovist spune că s-a votat în detrimentul unor jucători de mare calitate, iar handbalul românesc va avea de suferit, nu va progresa.

”Unde este progresul? Pentru ce această schimbare? Dinamo funcţionează perfect în Liga Campionilor şi aduce puncte pentru România. Puncte de care sperăm să beneficieze şi alţii. Formatul în Liga Campionilor se schimbă, automat vor începe să vină şi banii. S-a votat în detrimentul unor jucător de mare calitate! Am văzut că se spune că se face pentru jucătorii români. Care? Că nu-i aduce nimeni în prim plan. Este doar vorba de un război cu Dinamo şi cu mine. Dar nu se dă în mine personal, se dă în handbalul masculin românesc! Pentru că eu sunt doar un nume, o persoană. Dar tu loveşti în handbalul românesc prin această decizie! Sunt convins că cei care au votat acolo a fost doar o maşină de vot. Jucătorii ăştia străini reprezintă România când merg în Europa. Steagurile României sunt deasupra la fiecare meci şi datorită lor. În plus, vă mai spun ceva. Îl aveam pe Mohamed Soussi antamat, câştigător de Liga Campionilor cu Montpellier” a mărturisit Daniel Georgescu, preşedintele secţiei de handbal a clubului Dinamo, la Zoom Sport.

FRH a decis reducerea numărului de jucători extracomunitari la trei. Măsura loveşte în Dinamo, care are în lot nu mai puţin de opt extracomunitari, toţi jucători de bază.



Echipa de handbal masculin a lui Dinamo este aproape de o performanţă senzaţională. Dacă trece de Sporting Lisabona, dinamoviştii se califică în optimile Ligii Campionilor. O premieră pentru clubul din Ştefan cel Mare şi o performanţă senzaţională pentru handbalul românesc. În tur, Dinamo a învins la un gol diferenţă, 26-25, în deplasare şi meciul decisiv va fi în Bucureşti, duminică, 1 martie.

Afla mai multe despre: daniel georgescudinamoextracomunitari 

viewscnt
Articole similare