Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Presiune pe Guardiola. Urmează duelul cu Tottenham din Premier League

VIDEO | Presiune pe Guardiola. Urmează duelul cu Tottenham din Premier League
Comentarii

Manchester City trebuie să îşi revină repede după eliminarea din Liga Campionilor. Sâmbătă, 20 aprilie, o va întâlni din nou pe Tottenham, De data aceasta, duelul va fi în Premier League.

Eliminarea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor este greu de digerat pentru Guardiola. Catalanul a revăzut returul cu Tottenham şi găseşte cu greu explicaţiile eliminării. 
 
"Ce am trăit miercuri, din punct de vedere al emoţiilor, din punct de vedere al vieţii simple, este incredibil, suntem norocoşi că am avut parte de aşa ceva.  Pe parcursul a câteva secunde, mai mult de 65.000 de oameni s-au bucurat, apoi toată lumea a fost devastată. Nu este nicio activitate în lume în care extremele, de la agonie, la extaz, să fie în doar câteva clipe. A fost incredibil cât de bine am jucat, în această etapă, la acest nivel. Nu vreau să îmi văd jucătorii că nu îi interesează ceea ce s-a întâmplat miercuri. Vreau să îi aud: Este dureros! Ce păcat! Am fost atât de aproape! Nu vreau ca jucătorii să uite ce au trăit." a declarat Guardiola înaintea partidei cu Tottenham. 
 
Cetăţenii îşi pot lua revanţa în campionat. Partida se va juca tot pe stadionul lui City. Înaintea etapei cu numărul 35, echipa lui Guardiola este pe locul al doilea, cu două puncte mai puţin decât Liverpool, dar şi un meci mai puţin. Restanţa cu Manchester United se va juca miercuri, pe Old Trafford. 
 
"Titlul de campioană se va câştiga mâine, la 12:30 (14:30 ora României). Liverpool poate câştiga contra lui Cardiff, contra lui Newcastle, contra celorlalte echipe. Sunt îngrijorat despre această săptămână. Vor fi trei partide într-o săptămână contra lui Tottenham, Manchester United şi Burnley, iar în rest nu ştiu. Nu pot avea control. " a declarat Guardiola înaintea partidei cu Tottenham.
 
 

Afla mai multe despre: manchester citytottenhamguardiolatitlu 

viewscnt
Articole similare