Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Previziuni sumbre pentru dinamovişti. "Nu vom avea stadion prea curând!" Marius Niculae dă verdictul

VIDEO | Previziuni sumbre pentru dinamovişti. "Nu vom avea stadion prea curând!" Marius Niculae dă verdictul

Dinamo București

Comentarii

Prezent la Târgu Jiu, la inaugurarea noii arene, fostul dinamovist, Marius Niculae a vorbit despre situaţia stadionului din Ştefan cel Mare.

România a pornit la drumul către EURO 2020 cu un plan de reconstrucţie a patru stadioane. Dintre ele doar la trei se lucrează în prezent şi numai două vor fi şi gata la timp pentru Campionatul European de la anul. Steaua şi Arcul de Triumf vor fi pregătite, în timp ce arena din Giuleşti va fi gata abia în toamna lui 2020. 

Despre Dinamo, în schimb, nici nu s-a mai pomenit în ultimele declaraţii ale Ministrului Dezvoltării Regionale, din urmă cu două săptămâni, când Guvernul era încă în funcţie. De altfel, despre arena roş-albilor lucrurile au fost clare de multă vreme, problemele legislative scoţându-i din ecuaţie încă de la început pe dinamovişti. 

Marius Niculae şi-a pierdut speranţa în ceea ce priveşte construcţia unui nou stadion. 

"Deja se vorbeşte de foarte mult timp şi nu prea se face nimic. Nu ştiu dacă se va face prea curând vreun stadion. Măcar aşa să fie. (n.r. ca la Târgu Jiu) Dinamo ştiu că are mulţi suporteri şi merită un stadion mai mare, dar nici măcar aşa nu cred că se va face prea curând", a declarat Marius Niculae la inaugurarea stadionului de la Târgu Jiu. 

Afla mai multe despre: liga 1dinamostadionmarius niculae 

viewscnt
Articole similare