Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezenţă inedită la meciul U Craiova - CFR Cluj. Fosta iubită a lui Cristi Manea a fost surprinsă în tribune

VIDEO | Prezenţă inedită la meciul U Craiova - CFR Cluj. Fosta iubită a lui Cristi Manea a fost surprinsă în tribunegalerie foto

Diverse

Comentarii

CFR Cluj s-a impus în deplasarea de la Universitatea Craiova, scor 2-0, şi şi-a consolidat prima poziţie în clasamentul Ligii I.

Plecat de la FCSB în această iarnă, Cristi Manea a revenit la CFR Cluj, unde s-a impus rapid în echipa lui Dan Petrescu. Mai mult, fundaşul dreapta are evoluţii excelente, iar în victoria de la Craiova a centrat perfect la autogolul lui Martic.

Meciul foarte bun făcut de Cristi Manea a fost urmărit din tribune şi de fosta sa iubită, care, din păcate pentru fundaşul dreapta, a fost filmată în timpul partidei. Evident, prezenţa în tribune a Andreei a născut multe semne de întrebare, mai ales că Manea trăieşte acum o poveste de dragoste cu Irina Deaconescu, "Regina Instagramului".

Dat afară de Becali de la FCSB, Manea a renăscut la CFR. Viaţă amoroasă agitată

În vara anului trecut, Cristi Manea a fost unul dintre artizanii performanţei fantastice reuşite de echipa naţională de tineret a României la EURO 2019. Din nefericire pentru el, a fost şi martorul unui incident care s-a soldat cu sânge. Iubita sa, Andreea, a fost prinsă într-un meleu provocat de fanii naţionalei şi a primit un picior în figură, având nevoie de îngrijiri medicale. Scandalul a pornit după ce Cristi Manea ar fi făcut un gest care i-a iritat pe suporterii respectivi.

Mai exact, la finalul partidei cu Franţa, fotbalistul s-ar fi dus în tribune să-şi salute prietena. O fană s-a băgat în faţa ei şi i-a cerut jucătorului să facă o poză. Cristi Manea a bruscat-o pe aceasta, iar persoane din anturajul acelei fete l-au îmbrâncit pe fundaş. În învălmăşeala creată, Andreea a fost lovită în faţă. Un suporter a fost reţinut de poliţia italiană, după acest incident.

Chiar dacă se zvonea că se pregătesc de nuntă şi că Dan Petrescu le va fi naş, Cristi şi Andreea au ales atunci să o ia pe drumuri diferite. În consecinţă, fotbalistul s-a reprofilat rapid, iar acum este într-o relaţie cu Irina Deaconescu, motiv pentru care prezenţa Andreei în tribunele arenei din Craiova a surprins pe toată lumea.

Cine este Irina Deaconescu

Irina Deaconescu este recunoscută drept "Regina Instagramului", iar canalul său de YouTube are în acest moment 530 de mii de abonaţi. Irina Deaconescu s-a făcut cunoscută şi datorită unui clip în care a recunoscut că înainte de a deveni cunoscută pe reţelele de socializare a făcut videochat.

"Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu, în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problema destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am cautat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat ... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni.

După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am facut. Însă, in martie 2017, am fost sunată de o prietena care mi-a spus că au aparut poze cu mine pe internet, dezbracată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă puteam opri.

Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână. A apărut un articol în presa despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă injurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a inceput să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu, nu am mai putut. Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se parea că nu exista rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar intampla şi că cei care dispar la primul nu au ce cauta în viaţa ta", a marturisit Irina Deaconescu in primul ei vlog de pe YouTube.

Afla mai multe despre: cristi maneafcsb 

viewscnt
Articole similare