Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prezentare galactică pentru ”noul Neymar”. De ce a ales Real Madrid în detrimentul Barcelonei: ”Cine mă cunoaşte ştie asta”

VIDEO | Prezentare galactică pentru ”noul Neymar”. De ce a ales Real Madrid în detrimentul Barcelonei: ”Cine mă cunoaşte ştie asta”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a prezentat marţi pe Rodrygo Goes, noua senzaţie a fotbalului brazilian. 45 de milioane de euro au plătit ”galacticii” pentru ”noul Neymar”.

La numai 18 ani, Rodrygo Goes a stârnit mult entuziasm în jurul său. A apărut la ora 13:16 la stadion, alături de preşedintele Florentino Perez, aclamat de suporterii madrileni. Alături de el, la prezentarea oficială s-au mai aflat Emilio Butragueno, Raul sau Roberto Carlos: ”Ai luptat enorm ca să ajungi aici. Noi am făcut ceea ce trebuia. Te-am adus la echipa la care visai să joci. De aici încolo depinde de tine. Bine ai venit, acasă!” i-a transmis preşedintele Florentino Perez înainte ca Rodrygo să rostească primele cuvinte în calitate de jucător blanco: ”Mulţumesc familiei mele şi celor care au fost mereu lângă mine. Vreau să ofer cât mai multe bucurii fanilor madrileni. Hala Madrid!”

”Cine mă cunoaşte ştie de ce am ales Real Madrid, nu Barcelona!”

După ce a fost prezentat în faţa fanilor, brazilianul a susţinut o conferinţă de presă, prima în calitate de jucător blanco: ”Am vorbit cu Vinicius de când am semnat. Ştiu ce se aşteaptă de la mine, învăţ deja limba spaniolă şi cred că mă voi acomoda rapid. Am o relaţie bună cu el şi cu Casemiro, mă vor ajuta. Pentru mine este un vis devenit realitate faptul că sunt aici. Chiar îl trăiesc, este cea mai fericită zi din viaţa mea. Ţinând cont că sunt brazilian, iar stilul meu de joc se bazează pe viteză, dribling şi şut, cred că mă identific cu Robinho şi Neymar” a mărturisit Rodrygo Goes.

 

 

Noul ”galactic” a explicat şi de ce a ales Real Madrid, deşi a fost curtat intens şi de Barcelona: ”Cine mă cunoaşte ştie de ce am făcut-o.  De mic am fost un fan al Realului. I-am promis tatălui meu că voi juca la Real Madrid şi n-am avut niciun dubiu că voi reuşit asta” a explicat, foarte sigur pe el, Rodrygo.

 

 

La Santos, Rodrygo a debutat la 16 ani, atunci când a atras atenţia unor cluburi ca Real Madrid, Bayern Munchen, FC Barcelona sau Manchester City. În sezonul trecut, în ciuda vârstei sale a fost titular la Santos, formaţie pentru care a marcat 17 goluri. 

Afla mai multe despre: rodrygo goesreal madrid 

viewscnt
Articole similare