Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima apariţie publică pentru strănepotul lui Mircea Lucescu. L-a aplaudat pe străbunicul său, onorat de Primăria Capitalei

VIDEO | Prima apariţie publică pentru strănepotul lui Mircea Lucescu. L-a aplaudat pe străbunicul său, onorat de Primăria Capitalei

Diverse

Comentarii

Mircea Lucescu a devenit cetăţean de onoare al Capitalei, iar la ceremonia de la Teatrul Odeon a fost susţinut de întreaga familie. Inclusiv de strănepotul Lucio, căruia Il Luce i-a dedicat distincţia.

Mircea Lucescu a devenit străbunic în noiembrie anul trecut, după ce fiica lui Răzvan Lucescu, Marilu, a născut un băieţel. Tatăl său este diplomat peruan, iar puştiul a fost botezat Lucio. Mircea Lucescu a venit alături de întreaga familie la Teatrul Odeon, pentru a primi titlul de cetăţean de onoare al Capitalei. A lipsit doar fiul Răzvan, care are meci duminică în campionatul Greciei cu PAOK.

"Vreau să dedic această distincţie strănepotului meu, Lucio. Sper să calce pe urmele bunicului şi străbunicului. Sper să reprezinte ţara, aşa cum am reprezentat-o noi. Am crescut cu o dragoste extraordinară pentru Bucureşti. Am cunsocut toate schimbările şi transformările care s-au făcut de-a lungul anilor. Îmi dau seama că, din ce în ce mai mult, Bucureşti devine o capitală europeană şi eu mă întorc cu dragoste de fiecare dată. Cum am o zi liberă, mă urc în avion şi vin acasă. Bucureştiul mă încarcă" , a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescustrănepotlucio 

viewscnt
Articole similare