Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima câştigătoare a Balonului de Aur pusă într-o situaţie ridicolă! ”Ştii să faci twerk?” Cum a reacţionat Ada Hegerberg

VIDEO | Prima câştigătoare a Balonului de Aur pusă într-o situaţie ridicolă! ”Ştii să faci twerk?” Cum a reacţionat Ada Hegerberg
Comentarii

Ada Hegerberg (23 de ani) a scris istorie devenind prima câştigătoare a Balonului de Aur, însă momentul său a fost umbrit de cererea mai puţin obişnuită a Dj-ului Martin Solveig. Acesta a întrebat-o dacă ştie să danseze twerk.

Ada Hegerberg a fost premiată la Paris după un sezon foarte bun pentru ea. Jucătoarea din Norvegia a înscris 42 de goluri în sezonul trecut, 15 dintre ele fiind reuşite în UEFA Champions League, competiţie câştigată de trei ori la rând cu Olympique Lyon.

Ada a fost pusă într-o situaţie ciudată de către Dj-ul francez Martin Solveig, cel care a condus ceremonia alături de fostul fotbalist David Ginola. Solveig a întrebat-o pe câştigătoare dacă ştie să danseze twerk, însă ea, vizibil deranjată, l-a refuzat.

”Twerking” este un dans provocator din bazin popularizat de artista Miley Cyrus.

 

"A fost o glumă, probabil una proastă, şi îmi cer scuze celor care s-au simţit ofensaţi. Îmi pare rău", a scris Solveig, în vârstă de 42 de ani, pe reţelele de socializare.
 

Şi Hegerberg a afirmat că a înţeles că a fost o glumă. "A venit la mine şi şi-a cerut scuze. Eu nu văd situaţia ca alţii. Am dansat un pic, am câştigat Balonul de Aur şi asta e cel mai important pentru mine. Nu mi s-a părut nicio formă de sexism", a explicat jucătoarea de 23 de ani.

articol scris de Cristian Pintea

Afla mai multe despre: balonul de aurtwerkada hegebergparisfranţamartin solveigolympique lyonuefa champions leaguedavid ginolamiley cyrus 

viewscnt
Articole similare