Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima conferinţă susţinută de Petrea la FCSB: "E o provocare pentru mine". Ce a spus despre colaborarea cu Reghecampf

VIDEO | Prima conferinţă susţinută de Petrea la FCSB: "E o provocare pentru mine". Ce a spus despre colaborarea cu Reghecampf

FCSB

Comentarii

Anton Petrea a făcut o primă evaluare a jucătorilor de la FCSB, iar concluzia n-a fost cea mai bună. Noul antrenor va debuta pe banca roş-albaştrilor în meciul cu CFR Cluj, care va fi sâmbătă, în direct la Telekom Sport 1.

"Am revenit la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale, din postura de antrenor secund, într-adevăr, iar acum este o provocare ca antrenor principal, însă nu am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt chiar bucuros. Eu terminasem conturile cu Al Wasl Dubai, după care am fost contactat de oficialii clubului şi mi s-a propus revenirea la echipă. Am fost foarte bucuros şi fără ezitare am acceptat.

Cu Laurenţiu Reghecampf am o relaţie foarte bună, vorbim, comunicăm, i-am cerut şi lui părerea şi totul este ok. Cu Tommy Neubert lucrez de când m-am apucat de această meserie, cu o pauză de câţiva ani, când a fost el plecat. Ne înţelegem foarte bine, avem o relaţie profesională foarte bună, am mare încredere în el şi sper să ducem echipa mult mai sus decât unde este acum.

Uitându-ne pe clasament, în momentul de faţă e destul de greu să facem comparaţii la nivelul acesta. Dispunem de jucători talentaţi, tineri, de perspectivă şi rămâne acum ca ei să demonstreze că au valoare să ajungă la acel nivel la care s-a ajuns în perioada în care eu am mai fost la echipă. Am urmărit fotbalul din România, nu am fost rupt de fenomen. Ce am văzut eu, nu mai erau o echipă, doar individualităţi care în timpul meciului nu trăgeau la aceeaşi căruţă să zic aşa" , a spus Toni Petrea.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare