Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima decizie a lui Rednic: căpitan nou la Dinamo! Cine poartă banderola cu Dunărea şi mesajul pentru Nistor: "Nu l-am prea văzut în ultimele meciuri!"

VIDEO | Prima decizie a lui Rednic: căpitan nou la Dinamo! Cine poartă banderola cu Dunărea şi mesajul pentru Nistor: "Nu l-am prea văzut în ultimele meciuri!"

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic va debuta pe banca lui Dinamo în partida cu Dunărea Călăraşi şi tehnicianul roş-albilor a anunţat cine va purta banderola de căpitan la această confruntare.

  • Dinamo - Dunărea Călăraşi e LIVE VIDEO pe Telekom Sport 1, luni, de la 21:00. Toate fazele importante se văd în timp real online, pe www.telekomsport.ro.

Căpitanul obişnuit al lui Dinamo, Dan Nistor, va fi suspendat şi Rednic a decis ca portarul Jaime Penedo să fie cel care-şi va conduce echipa din teren.

Rednic a avut un mesaj şi pentru Dan Nistor, căruia îi transmite că toate problemele din debutul sezonului au fost date uitării. Totuşi, "Puriul" îl avertizează pe mijlocaş că trebuie să fie mult mai prezent în joc de acum înainte.

"Nistor e suspendat acum, îi dau şi lui o banderolă dacă vrea să stea în tribună cu banderola. Nu e Grozvav (n.r. căpitan), Penedo va fi căpitan!

Nistor merită să fie capitan sau merita. În ultimele jocuri nu prea l-am văzut. El trebuie să fie un exemplu şi e un exemplu şi în afara terenului, şi în teren.

I-am spus să uite tot ce s-a întâmplat până am venit eu. Nu mai există nicio problemă. Problema e cum să reuşim să câştigăm meciul de luni.

Toţi au avut probleme la echipă. Nu mai vorbim acum pe ce a fost, toată lumea a avut oferte. Şi Hanca a avut ofertă la un moment dat şi nu a plecat.

Nu mai pot eu de ordinea căpitanilor. Ce e aşa lucru important? Eu o să decid. Prima dată să îi văd cum se comportă
", a declarat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă.
 

Conferinţă Dinamo

Conferinţă Dinamo, înainte de partida cu Dunărea Călăraşi din etapa a 12-a a Ligii 1

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, October 20, 2018

VIDEO - Imagini de la antrenamentul "câinilor" înaninte de meciul cu Dunărea Călăraşi

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamocapitannistorpenedo 

viewscnt
Articole similare