Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima dorinţă pe care Simona Halep şi-a exprimat-o după ce a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis: ”Avem nevoie de aşa ceva”

VIDEO | Prima dorinţă pe care Simona Halep şi-a exprimat-o după ce a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis: ”Avem nevoie de aşa ceva”

Tenis

Comentarii

Simona Halep a fost, marţi, decorată de preşedintele Klaus Ionnis, după ce a reuşit să câştige trofeul de la Wimbledon. La ieşirea din Palatul Cotroceni, tenismena în vârstă de 27 de ani şi-a exprimat şi câteva dorinţe.

Simona Halep a triumfat pentru prima dată în carieră la Wimbledon, cel mai prestigios Grand Slam. Performanţa reuşită de fostul lider mondial a fost apreciată şi la Cotroceni şi Klaus Iohannis a decis să-i ofere ”Steaua României” în grad de Cavaler. Reuşita lui Halep este cu atât mai impresionantă, cu cât iubitorii tenisului din România nu beneficiară de vreun teren de iarbă.

La ieşirea din Palatul Cotroceni, Simona Halep şi-a exprimat dorinţa că va fi construit în Bucureşti un astfel de teren, dar şi-ar dori şi o suprafaţă hard şi o sală de sport în care să se poată juca tenis:

”(Dacă vrea teren de iarbă la Constanţa) Nu ştiu dacă la Constanţa. Cred că ar fi mai folositor la Bucureşti, pentru că sunt mai mulţi jucători de tenis la Bucureşti şi, după o anumită vârstă, trebuie să vii în Capitală ca să poţi face tenis de mare performanţă. Cred că avem nevoie de terenuri de hard, de zgură, o sală importantă pentru noi şi după aceea un teren de iarbă”, a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare