Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima echipă care a anunţat că s-ar putea muta pe noul stadion Arcul de Triumf: ”E cochet, cred că e ce ne-ar trebui”

VIDEO | Prima echipă care a anunţat că s-ar putea muta pe noul stadion Arcul de Triumf: ”E cochet, cred că e ce ne-ar trebui”

Liga 2

Comentarii

Rapid s-ar putea muta pe noul stadion Arcul de Triumf, dacă arena va fi gata înaintea celei din Giuleşti. La stadionul Rapid sunt întârzieri şi abia acum se toarnă fundaţia.

Rapidiştii aşteaptă să fie finalizată construcţia noului stadion, însă abia acum se toarnă fundaţia. În schimb, lucrările la noul stadion Arcul de Triumf avansează rapid şi sunt şanse mari să fie finalizate înaintea celor din Giuleşti. Caz în care cei de la Rapid susţin că se vor muta pe noul stadion Arcul de Triumf, unde şansele să fie gata la timp sunt destul de mari.

”(Vreţi să jucaţi pe Arcul de Triumf?) Nu ştiu, conducerea vă poate răspunde. Ar fi extraordinar, dacă e gata înainte de terminarea Giuleştiului, pentru că e la fel, e apropiat de Giuleşti ca şi distanţă, plus că va fi foarte micuţ, cochet, cred că e ce ne-ar trebui”, a declarat Daniel Pancu.

”În cazul în care Giuleştiul nu va fi finalizat, 100% vom juca pe ”Arcul de Triumf”, a confirmat Lucian Ionescu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare