Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima grijă a lui Pera după eşecul din returul cu Brest: "Ne trebuie acest tip de jucătoare" Capitolul la care Vâlcea a suferit enorm

VIDEO | Prima grijă a lui Pera după eşecul din returul cu Brest: "Ne trebuie acest tip de jucătoare" Capitolul la care Vâlcea a suferit enorm

Handbal

Comentarii

Antrenorul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea a fost extrem de supărat din cauza procentajului fetelor sale la aruncările de la 7m.

Astfel, vâlcencele au ratat 4 dintre cele 8 astfel de execuţii. Dacă le-ar fi marcat pe toate ar fi câştigat partida contra echipei lui Isabelle Gullden. 
 
"Cred că aici s-a jucat meciul, la situaţiile clare. Cred că astăzi am fi meritat mai mult, la fel cum a fost in meciul cu Buducnost. Am avut 4 aruncări de la 7 metri, e normal că şi din punct de vedere psihologic echipa are de pierdut după aceste ratări. Sunt foarte multe la acest nivel. Nu am fost cu nimic inferior lui Brest, care este una din echipele care luptă pentru Final Fourul Ligii Campionilor. Parcă ne-a fost frică să câştigăm atunci când am fost atât de aproape am ratat din situaţii de 1 la 1, 7 metri şi cred eu că asta ne-a costat. Sper să reuşesc să găsesc în această perioadă şi acea jucătoare cu sânge rece care să execute 7 metri în momentele decisive" a declarat Pera la finalul jocului din sala Traian. 
 

Afla mai multe despre: scm ramnicu valceaflorentin peraaruncări de la 7m 

viewscnt
Articole similare