Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima ofertă primită de Stanciu după plecarea de la arabi: "Îl aşteptăm cu cea mai mare plăcere" Unde este dorit fotbalistul naţionalei

VIDEO | Prima ofertă primită de Stanciu după plecarea de la arabi: "Îl aşteptăm cu cea mai mare plăcere"  Unde este dorit fotbalistul naţionalei

Stranieri

Comentarii

CFR Cluj a sosit în ţară din stagiul austriac iar campioana caută soluţii încă pentru întărirea lotului. Adrian Păun vine cu o variantă.

Fotbalistul l-ar dori la CFR pe Nicuşor pentru ca ardelenii să îşi mărească şansele să ajungă în grupele cupelor europene. Stanciu a fost anunţat de şefii de la Al Ahli Jeddah să îşi caute echipă. 

"Eu îl aştept cu cea mai mare plăcere pentru că este un foarte bun jucător şi un caracter şi bineînţeles dacă va fi să vină la noi cu toţii îl vom aştepta cu braţele deschise" spune mijlocaşul clujenilor. 
 
Campionii au un început de sezon extrem de rapid. Pe 6 iulie joacă Supercupa, iar trei zile mai târziu, debutează în Europa pe terenul celor de la Astana. 
 
"Nu ştiu dacă putem să o batem şi în tur şi în retur, important este să ne calificăm. Şi două rezultate de egalitate care sunt în favoarea noastră şi să mergem mai departe ne-ar conveni. Îi vom analiza mai bine pe cei de la Astana şi vom vedea ce atuuri au, unde pot fi depăşiţi şi vom vedea ce va trebui să facem. Şi noi cu siguranţă ne-am dorit un adversar mai accesibil dar fotbalul se joacă pe teren, credem în şansa noastră şi vom vedea care va fi deznodământul. Sper să fie în favoarea noastră" a încheiat Păun. 
 

 

Afla mai multe despre: nicuşor stanciual ahli jeddahcfr clujadrian păun 

viewscnt
Articole similare