Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Prima reacţia a lui Andrei Sin după "bijuteria" din derby-ul Dinamo - FCSB: "Am aflat că voi evolua cu două, trei zile înainte"

VIDEO Prima reacţia a lui Andrei Sin după "bijuteria" din derby-ul Dinamo - FCSB: "Am aflat că voi evolua cu două, trei zile înainte"

Superliga

Comentarii

Fundaşul Andrei Sin a marcat superb în derby-ul Dinamo - FCSB şi apoi a recunoscut că exersează loviturile libere la antrenamente.

VIDEO | Dinamo - FCSB 2-1 (Sin 37, Lazăr 62 / Tănase 45+9)

"Execuţia a venit în urma unor antrenamente pe care le-am făcut timp de două săptămâni. Mă bucur că am reuşit să înscriu, mai ales în această partidă importantă cu FCSB şi sunt bucuros pentru victorie. Mi-a mai ieşit şi la antrenamente, dar mă bucur că mi-a ieşit într-un meci oficial. Am trecut printr-o perioadă mai grea, nu am activat timp de şase-şapte luni, mi-a fost greu. Am aflat că voi evolua cu două, trei zile înainte, m-am pregătit psihic şi mă bucur că mi-a ieşit.

Este cea mai importantă victorie pentru noi. Aţi văzut şi dumneavoastră, înainte de meci au fost mulţi oameni care au zis că nu avem nicio şansă. Noi ne-am mobilizat, am arătat că avem valoare şi cred eu că s-a diferenţa de valoare pe teren. Cum a fost eliminat Cristea, noi am pus stăpânire pe joc şi am controlat tot jocul", a declarat Andrei Sin, după golul fantastic marcat din lovitură liberă în derby-ul cu FCSB. 

VIDEO | Execuţie în stilul lui Lionel Messi în Liga 1! Andrei Sin, gol superb din lovitură liberă în derby-ul Dinamo - FCSB

Afla mai multe despre: andrei sindinamodinamo fcsbfcsbandrei sin lovitura libera dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare