Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Andrei Chindriş, după ce Gigi Becali a anunţat că îl doreşte la FCSB. "Aşa pot să progresez"

VIDEO | Prima reacţie a lui Andrei Chindriş, după ce Gigi Becali a anunţat că îl doreşte la FCSB. "Aşa pot să progresez"

Fotbal

Comentarii

Andrei Chindriş a fost înger şi demon, duminică, în partida pe care echipa sa, FC Botoşani, a câştigat-o pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1 (0-1), în etapa a 15-a a Ligii l. A greşit la golul marcat de Ion Gheorghe, în prima repriză, apoi a marcat golul victoriei printr-o lovitură de cap, cu doar câteva minute înaintea fluierului final.

Zilele trecute, Gigi Becali a recunoscut că îl doreşte pe Andrei Chindriş la FCSB, mai ales că negocierile pentru prelungirea contractului cu sârbul Bogdan Planic nu decurg conform planului. Cu toate acestea, internaţionalul de tineret consideră că important este să-şi vadă de joc şi să nu se gândească la zvonurile apărute în presă. În următoarea rundă, FC Botoşani înfruntă acasă pe FCSB, sâmbătă, 9 noiembrie. Chindriş a avut doar cuvinte de laudă la adresa viitorilor adversari.

"E un meci special, pentru că este un adversar puternic şi mie îmi plac adversarii puternici, pentru că aşa pot să progresez. Şi ce se întâmplă în afara terenului nu trebuie să-mi afecteze jocul. Eu îmi văd de joc", a spus fundaşul central de 20 de ani.

După această victorie, FC Botoşani a urcat, din nou, în zona play-off-ului, pe locul 5 cu 22 de puncte.

"A fost o victorie importantă, aveam nevoie de cele trei puncte, pentru a putea rămâne în lupta pentru play-off. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, chiar dacă a gfost un meci destul de greu. Ne dorim foarte tare să fim acolo la sfârşit de campionat regulat", a completat Chindriş, după victoria obţinută contra celor de la FC Voluntari.

Gigi Becali îl vrea pe Chindriş la FCSB. "Am discutat"

"Am discutat şi cu Vintilă despre situaţia lui Planic şi i-am zis ce să îi transmită. Planic rămâne la noi doar dacă acceptă contractul pe care eu îl ofer, nu cum vrea el. Am discutat cu Iftime de la Botoşani despre Chindriş, însă tot nu vrea să mi-l dea. Îl mai las o perioadă, să zicem până în iarnă", spunea Gigi Becali pentru ProSport.ro.

Valeriu Iftime a recunoscut negocierile cu Gigi Becali, dar a precizat că Andrei Chindriş are şi oferte din străinătate:

”Eu am vorbit cu Gigi Becali şi i-am explicat din nou cum stă situaţia cu Andrei Chindriş. I-am spus clar că ţin destul de mult la un jucător de nici 21 de ani. I-am zis că am şi alte oferte pentru Chindriş, iar una este foarte bună. Mi-a venit recent o propunere de transfer pentru Andrei de la un club din Germania. La această oră cota lui Chindriş este în creştere, deoarece a devenit titular la U21”, a spus Iftime pentru ProSport, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare