Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Budescu după ce a înscris din spatele tribunei! Cum s-a ajuns la execuţia fabuloasă şi cel mai greu loc din care a marcat

VIDEO | Prima reacţie a lui Budescu după ce a înscris din spatele tribunei! Cum s-a ajuns la execuţia fabuloasă şi cel mai greu loc din care a marcat

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu a fost protagonistul unor goluri antologice la antrenamentele Astrei. În realitate, au existat mai multe execuţii, doar că acestea nu au fost înregistrate, susţine jucătorul.

VIDEO | Constantin Budescu, gol de pe tunelul care duce la vestiare

Unul dintre cei mai spectaculoşi fotbalişti din Liga 1, Constantin Budescu, a recunoscut că ultima ispravă a fost şi cea mai grea. Fotbalistul Astrei a înscris şi din parcarea stadionului, dar ultima reuşită e specială. 

Budescu a susţinut că se perfecţionează în astfel de execuţii şi că acestea ar fi, în realitate, mai multe. "Nu e o idee. De câte ori facem antrenament la Giurgiu dau de acolo, dar câteodată se mai nimereşte câte un băiat pe acolo, care să filmeze. (n.r. - Care e cel mai greu loc de unde ai dat gol?) Poate de aici, când am dat din spatele tribunei, de aici", a declarat Constantin Budescu pentru Telekom Sport.  

Jucătorul Astrei îşi doreşte ca FCSB să câştige titlul. De altfel, Budescu ar putea ridica trofeul la echipa lui Gigi Becali, după ce finanţatorul FCSB l-a întrebat dacă acceptă transferul"Mi-aş dori să câştige Steaua (n.r. - FCSB, titlul), că nu a mai câştigat de mult. Chiar şi eu, când am fost acolo, am fost la un pas să câştigăm. Din păcate, n-am reuşit acest lucru", a mai spus fotbalistul Astrei.  

 

Afla mai multe despre: astrabudescugigi becali 

viewscnt
Articole similare