Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Cosmin Contra despre problemele medicale ale lui Tătăruşanu: ”Am vorbit cu el”

VIDEO | Prima reacţie a lui Cosmin Contra despre problemele medicale ale lui Tătăruşanu: ”Am vorbit cu el”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra susţine că accidentarea lui Ciprian Tătăruşanu nu este gravă şi portarul lui Nantes se va alătura lotului pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe.

Internaţionalul român n-a fost oprit în lotul lui Nantes pentru deplasarea de la Reims, din cauza unor probleme medicale. Contra susţine însă că portarul de 33 de ani n-are probleme grave şi a fost menajat. Selecţionerul României spune că-l aşteaptă pe Tătăruşanu să se alăture lotului:

”Are o problemă, dar nu e gravă. A hotărât împreună cu antrenorul de la Nantes să nu facă deplasarea pentru acest joc şi din ce am vorbit noi cu el, doctorul a vorbit cu el, nu e nimic grav. Marţi se va antrena normal”, a declarat Cosmin Contra.

Nu la fel de bune sunt veştile despre Ţucudean. Atacantul lui CFR Cluj s-a accidentat înainte de meciul cu Viitorul şi Contra spune că atacantul de 27 de ani a suferit o leziune fibrilară.



”Are o leziune fibrilară, din ce am vorbit cu doctorul, confirmat de cei de la Cluj. Ceea ce ni s-a spus de la Cluj despre Ţucu e că are o leziune fibrilară. În lipsa investigaţiilor nu se ştie timpul cât va lipsi. Dar e clar că pentru aceste meciuri Ţucudean nu e disponibil. Am încredere deplină în cei care au venit, sunt la echipa naţională pentru că merită. Au demonstrat că sunt într-o formă bună. E clar că una e să îţi faci un plan tactic cu acei jucători şi alta cu alţii, dar cum am zis, am chemat la lot jucători care pot să îi înlocuiască fără probleme pe cei absenţi”, a mai spus Contra.

Afla mai multe despre: contratatarusanu 

viewscnt
Articole similare