Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Eugen Neagoe, după anunţul că-l va înlocui pe Mangia la Craiova: "Sunt oltean şi niciodată nu am ascuns acest lucru"

VIDEO | Prima reacţie a lui Eugen Neagoe, după anunţul că-l va înlocui pe Mangia la Craiova: "Sunt oltean şi niciodată nu am ascuns acest lucru"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a mărturisit că nu a primit nicio ofertă de a prelua banca tehnică a Universităţii Craiova.

După ultimele trei meciuri ale oltenilor (2-3 cu FCSB, 1-2 cu Viitorul şi 0-0 cu CFR), Devis Mangia are şanse tot mai mici să rămână antrenorul Craiovei şi din vară, iar Gsp.ro anunţă că antrenorul lui Sepsi este favorit să-l înlocuiască pe italian.

"Craiova are antrenor în acest moment, are un antrenor valoros, a demonstrat acest lucru, are aproape doi ani de când este la Craiova. Eu le doresc baftă în continuare. Eu sunt la Sfântu Gheorghe, mai am contract încă un an din vară. Sincer, mă gândesc acum doar la ce avem noi de făcut, pentru că mai sunt şase jocuri foarte importante pentru noi.

Nu aş putea să spun nimic în acest moment, pentru că nu am primit o ofertă de undeva, ca să pot discuta dacă aş accepta sau nu.

Am jucat mulţi ani la Craiova, am obţinut trofee la Craiova, sunt oltean şi niciodată nu am ascuns acest lucru. Când am fost întrebat ce echipă îmi doresc să câştige campionatul, am spus că dacă nu pot eu, cu echipa mea, atunci să câştige Craiova. Este normal, acolo am crescut, acolo am petrecut foarte mulţi ani foarte frumoşi, dar atât şi nimic mai mult", a declarat Eugen Neagoe, la Telekom Sport.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a patra a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Gnohere ’51 (penalti) şi Coman ’59.

"Cred că am făcut o primă repriză bună, cei de la FCSB nu ne-au pus în niciun moment în pericol.  Dar mi-aş fi dorit să marcăm noi, am avut câteva posibilităţi, câteva atacuri rapide, contraatacuri în care trebuia să fim mult mai lucizi.

Nu am reuşit şi a venit acel moment cu faza penaltiului. Am primit acel gol şi din acel moment s-a schimbat jocul. Ştiam că dacă vom primi gol va fi destul de greu, pentru că FCSB are jucători de calitate.

Am avut mare încredere şi am în continuare în băieţi, dar în această seară aş fi vrut să fim mai agresivi, cu atitudine mai bună. Nu este corect şi nu îmi doresc acest lucru, să fim relaxaţi la anumite jocuri. Ok, am ajuns în playoff, am făcut lucruri extraordinare, suntem o echipă mică, cu atât mai mult merită felicitaţi aceşti băieţi, dar mi-aş dori mult mai mult de la ei, pentru că am demonstrat în aceste etape că suntem o echipă care putem să punem probleme oricărui adversar", a mai spus Neagoe.

Afla mai multe despre: neagoe 

viewscnt
Articole similare