Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Florinel Coman după ce a fost agresat într-un magazin: "Este normal, cred că nu sunt singurul"

VIDEO | Prima reacţie a lui Florinel Coman după ce a fost agresat într-un magazin: "Este normal, cred că nu sunt singurul"

FCSB

Comentarii

În urmă cu doar câteva zile, Florinel Coman a fost agresat verbal în timp ce se afla la magazin. Starul de la FCSB a vorbit pentru prima oară după acest eveniment.

Florinel Coman a ezitat să spună dacă a depus plângere penală, dar a dat de înţeles că nu este singurul care are parte de astfel de "tratament": "Nu am ce să comentez. ce pot să spun? Aţi văzut şi dumneavoastră. mai are rost să mai comentez eu? Este normal, cred că nu sunt singurul. Dacă domnii atât au în cap, ce pot să le spun?"

”Nici nu vă vine să credeţi cu cine sunt aicea! Bă, nenorocitule, bă! Ăsta e îmbrăcat cu Chelsea, să moară viaţa mea! Uitaţi-l pe Mbappe. Uitaţi-vă, bă, la ăsta! Visează la Chelsea, bă! Nu vă vine să credeţi, bă!!! Bă, nenorocitule! Bă, Mbappe, bă, să moară viaţa mea!”, striga cel care îl filma pe vedeta celor de la FCSB. Internaţionalul de tineret a fost extrem de calm şi a reacţionat doar cu un "Ce faci, mă, frate!"

Întrebat cum a reuşit să îşi păstreze cumpătul, cel poreclit Mbappe a răspuns: "Chiar nu m-a interesat, m-am obişnuit".

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare