Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Ghiţă după interesul Craiovei: "Îmi doresc să ajung cât mai repede la echipa naţională" Momentul special aşteptat de fundaş

VIDEO | Prima reacţie a lui Ghiţă după interesul Craiovei: "Îmi doresc să ajung cât mai repede la echipa naţională" Momentul special aşteptat de fundaş

Farul Constanța

Comentarii

Conform zvonurilor apărute în media, fotbalistul ar fi fost curtat de olteni care ar fi făcut şi o ofertă pentru achiziţionarea sa.

Fotbalistul de 21 de ani a debutat în Liga I în urmă cu aproape doi ani iar sezonul trecut a devenit un om important în echipa lui Gică Hagi. 

"Mie nu mi s-a spus nimic, tot ce ştiu şi eu am văzut din presă. Dar nu mă gândesc la asta, eu am treaba mea de făcut aici şi sper să mi-o fac cât mai bine. Îmi doresc să ajung cât mai repede şi la echipa naţională mare şi să şi joc şi să o fac cât mai bine pe o durată cât mai mare de timp" a spus Ghiţă la conferinţă de presă de dinaintea partidei contra Chindiei. 
 
Până să negocieze un posibil transfer în Bănie, Ghiţă se va întoarce pe Ilie Oană pentru meciul din etapa a doua a Ligii I , împotriva nou-promovatei din Târgovişte. În urmă cu aproape două luni, Ghiţă era declarat omul finalei Cupei României când Viitorul a învins-o pe Astra pe arena din Ploieşti. 
 
"Mă simt bine acolo, am mai jucat şi la juniori într-o finală a cupei, când am câştigat şi îmi place terenul, îmi place stadionul şi sper să fac poate şi mai bine decât în finala cupei. O nou promovată, dar e o echipă bună"  a mai spus apărătorul fostei campioane a României. 

Afla mai multe despre: viitorulcraiovaofertăghiţă 

viewscnt
Articole similare