Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Prima reacţie a lui Gică Hagi după ratarea playoff-ului: ”Şi noi cum facem? Le luăm banii jucătorilor acum?”

VIDEO Prima reacţie a lui Gică Hagi după ratarea playoff-ului: ”Şi noi cum facem? Le luăm banii jucătorilor acum?”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Academica Clinceni, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

După meci, Gică Hagi a părut că a acceptat destul de senin eşecul echipei sale, care ratează playoff-ul în premieră: ”Am controlat meciul, ne-am creat ocazii, dar asta e. Trebuie să muncim în continuare. Anul acesta am avut ghinion, în anii trecuţi am avut şansă. Am pierdut acel meci acasă cu Craivoa pe care l-am pierdut deşi meritam să câştigăm. Aşa se scrie istoria în fotbal, de mâine trebuie să fim încărcaţi. Trebuie să reflectăm o zi, să tratăm fiecare meci serios, cu mentalitate de învingători şi să ne facem meciurile aşa cum trebuie” a spus Gică Hagi, după meci.

Patron şi antrenor la Viitorul Constanţa, Gică Hagi a făcut o nouă trimitere la sistemul competiţional şi la formatul Ligii 1: ”România are nevoie de 18 echipe şi un campionat normal aşa cum se joacă în Europa, asta e părerea mea şi am zis-o de mult. Nu e normal să te duci la jumate de drum şi să ţi se taie punctele. Sunt puncte câştigate, muncite...la cluburi se dau bonusuri, apoi se taie. Păi să le luăm şi noi jumate din bani la jucători, nu? Nu mă lamentez, eu spun ce cred şi ce mi-ar plăcea. Liga 2 e mai bună acum, dar şi acolo trebuie să se schimbe nişte lucruri, pentru că scopul nostru este să ne dezvoltăm, să crească bugetele şi să crească competiţia” a spus Hagi.

”Să ne liniştim, vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Sunt meciuri tari şi în playout. Sigur, pierzi anumite lucruri, pentru că faci o strategie de marketing înainte de startul sezonului, iar cineva vine şi îţi zice ”du-te în altă parte”. Vorbim de brand, de marketing, dar acest sistem diminuează foarte tare anumite aspecte” a mai completat Gheorghe Hagi.

Ca urmare a rezultatelor de duminică, FC Viitorul va juca în play-out-ul Ligii I, ultimele două calificate în play-off fiind Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu.
 

Afla mai multe despre: gică hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare