Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Ioan Hora după ce a semnat cu FCSB: ”Totul a durat cinci minute” Ce i-a spus Becali la telefon

VIDEO | Prima reacţie a lui Ioan Hora după ce a semnat cu FCSB: ”Totul a durat cinci minute” Ce i-a spus Becali la telefon

FCSB

Comentarii

Ioan Hora a semnat cu FCSB şi a fost prezentat oficial de Gigi Becali. Atacantul urmează să plece imediat în cantonamentul roş-albaştrilor din Spania.

Hora a explicat cum a primit telefonul de la Gigi Becali şi ce mesaj i-a transmis patronul steliştilor.

M-a sunat domnul Becali, a fost o discuţie de cinci minute. E un pas important în cariera mea, sper să câştigăm campionatul. I-am transmis domnului Becali că vreau să vin şi să-mi propună el oferta. Dacă nu eram pregătit, nu mai veneam aici.

Ca orice fotbalist mare, e important să ai presiune. Au fost discuţii şi cu Dinamo, dar nimic concret. Îmi doream să ajung la o echipă de top din România şi cel mai important e că am ajuns la Steaua. Concurenţa este benefică pentru echipă, îmi voi aştepta rândul şi sper să ofer cât mai mult.

Nu mă gândeam că o să ajung la FCSB, dar a apărut această oportunitate şi sunt foarte bucuros”, a spus Ioan Hora, la prezentarea la FCSB.

Afla mai multe despre: horaprezentarefcsb,  

viewscnt
Articole similare