Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Ionuţ Vînă după ce a semnat cu FCSB: ”Mă bucur că domnul Becali are atâta încredere în mine”

VIDEO | Prima reacţie a lui Ionuţ Vînă după ce a semnat cu FCSB: ”Mă bucur că domnul Becali are atâta încredere în mine”

FCSB

Comentarii

Ionuţ Vînă este noul jucător al FCSB. Fotbalistul a semnat pe 5 ani cu echipa lui George Becali.

”Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas!” Aşa a început Vînă primul discurs în calitate de jucător al FCSB. ”Acesta era următorul pas pentru mine şi mă bucur că nea Gigi are foarte mare încredere în mine. Am aşa un sentiment de părere de rău că plec de acasă, am avut 10 ani foarte frumoşi la Viitorul, dar în acelaşi timp mă bucur foarte tare pentru acest pas, pentru mine, pentru această echipă la care am ajuns, este cea mai mare din România şi o să dau totul pentru ea” a mărturisit mijlocaşul în vârstă de 24 de ani.

Fotbalistul transferat de Becali a fost titular în Supercupa României câştigată acum câteva zile de Viitorul Constanţa în faţa campioanei, CFR Cluj. El a mărturisit că nu i-a fost deloc greu să aleagă varianta FCSB: ”N-a depins de mine, s-au înţeles cluburile, când s-au înţeles cluburile am venit şi eu aici, am negociat şi totul a fost în regulă. Nu ştiu ce rol a avut Tănase, nu trebuia să mă convingă el. Dar dacă el a fost intermediarul, îi mulţumesc pe această cale” a mărturisit cu umor, deja fostul jucător de Viitorul Constanţa.

Ionuţ Vînă ajunge la FCSB după 107 meciuri disputate în tricoul echipei Viitorul Constanţa. El a marcat de 8 ori şi a oferit 10 pase decisive în această perioadă pentru echipa sa.

Unul dintre cei mai polivalenţi jucători din lotul Viitorului, Vînă evolează cu precădere ca inter în linia de mijloc, dar poate juca şi ca mijlocaş defensiv, ca mijlocaş ofensiv sau chiar ca mijlocaş lateral. Pe vremea când evolua la formaţia de tineret a Romei, Vînă era folosit de multe ori ca aripă stânga, în timp ce Gică Hagi l-a folosit şi într-un rol mai ofensiv în linia mediană. Cel mai bun randament însă îl oferă în poziţia de inter. Gigi Becali plăteşte 750.000 de euro, plus 10% dintr-un viitor transfer pentru transferul mijlocaşului central.

Afla mai multe despre: ionuţ vînăfcsbgeorge becali 

viewscnt
Articole similare