Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Jose Mourinho după ce a făcut scandal la finalul victoriei cu Juventus: ”Am vrut să aud mai multe înjurături”

VIDEO | Prima reacţie a lui Jose Mourinho după ce a făcut scandal la finalul victoriei cu Juventus: ”Am vrut să aud mai multe înjurături”
Comentarii

Jose Mourinho s-a dat din nou în spectacol, de această dată la finalul meciului Juventus - Manchester United 1-2. Englezii au fost conduşi cu 1-0, dar au întors scorul după minutul 86.

Manchester United a obţinut o victorie mare în faţa lui Juventus, chiar la Torino, cu două goluri marcate pe final. După meci, Jose Mourinho a intrat pe teren, şi-a dus mâna la ureche şi a provocat publicul. La interviuri, managerul lui Manchester United a declarat că a fost înjurat în permanenţă de suporterii lui Juventus, mai ales că el a fost antrenor şi la Inter Milano:

”M-au înjurat timp de 90 de minute. Eu am venit aici să-mi fac treaba, nimic mai mult. La final, n-am vrut să enervez pe nimeni, ci doar să aud mai multe înjurături. Aşa am considerat eu că trebuie să fac. Calm, calm, dar cât să suport? Am venit aici să-mi fac treaba, iar suporterii i-au injurat pe cei din familia mea, cât şi pe cei din familia lui Inter. Chiar dacă familia mea nu le place, nu se face aşa ceva. Trebuie să uităm această seară”, a declarat Jose Mourinho după meci.

 

Afla mai multe despre: jose mourinhojuventus torinomanchester unitedliga campionilor 

viewscnt
Articole similare