Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Junior Morais după plecarea de la FCSB. Cum l-a convins pe Becali să îl lase să plece

VIDEO | Prima reacţie a lui Junior Morais după plecarea de la FCSB. Cum l-a convins pe Becali să îl lase să plece

FCSB

Comentarii

Junior Morais (32 de ani) a oferit prima declaraţie după plecarea de la FCSB. El a fost vândut de Gigi Becali la noua echipă a lui Marius Şumudică, Gaziantep Gazişehir, nou-promovată în prima ligă din Turcia.

"O provocare bună pentru final de carieră. Sunt foarte bucuros că voi lucra încă o dată cu Marius Şumudică. Este şi o parte tristă, pentru că, după opt ani, plec din România. Plec cu emoţie, aşa cum s-a întâmplat când am plecat prima dată din Brazilia. Sunt bucuros şi merg acolo să fac o treabă bună", a fost prima reacţie a lui Morais după ce a fost confirmată plecarea lui din Liga 1. 

Brazilianul a dezvăluit şi cum l-a convins pe Gigi Becali să îl lase să plece pentru doar 600.000 de euro: "Cred că a înţeles că am şi eu o vârstă şi că era o oportunitate unică pentru mine. Cred de asta m-a lăsat".

Cea mai frumoasă amintire a lui Morais se leagă de un meci din UEFA Champions League, chiar dacă a avut loc la o înfrângere usturătoare pentru FCSB: "Cred că meciul cu Sporting (n.r. - este cea mai frumoasă amintire), pentru că am dat gol. A fost foarte frumos şi m-am simţit foarte bucuros".

Fundaşul stânga a ajuns liber de contract la FCSB în vara anului 2017, iar de atunci a jucat 66 de meciuri în tricoul "roş-albastru", reuşind să înscrie şi două goluri. El a devenit campion al României alături de Marius Şumudică, la Astra Giurgiu. 

Este a doua plecare într-o săptămână de la roş-albaştri după ce şi celălalt fundaş de bandă, Romario Benzar, a fost vândut la Lecce.

Afla mai multe despre: junior moraisfcsb 

viewscnt
Articole similare