Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Mirel Rădoi după tragerea la sorţi: ”Prima şansă în această grupă o are Olanda” Ce spune de meciul cu Islanda

VIDEO | Prima reacţie a lui Mirel Rădoi după tragerea la sorţi: ”Prima şansă în această grupă o are Olanda” Ce spune de meciul cu Islanda

Fotbal

Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă, după tragerea la sorţi de la Romexpo, că grupa în care ar putea juca România este una accesibilă, însă în acest moment se gândeşte doar la play-off.

”Emoţiile sunt pentru martie, nu pentru grupe. Important e acel baraj din martie. Până la urmă, cred că e o grupă accesibilă, poate grupa F era foarte greu să fim acolo, la fel cum grupa B cred că e una dintre cele mai echilibrate grupe.

Aş fi preferat Scoţia, dar finala să fie între Ungaria şi Bulgaria. În momentul de faţă Islanda e o echipă foarte organizată, foarte puternică şi cred că pleacă cu prima şansă.
 
Partea cea mai dificilă e că în momentul de faţă nu avem nici măcar oportunitatea unui meci amical.
 
Cred că prima şansă în această grupă o are Olanda, după aceea Ucraina, pentru că aţi văzut şi dumneavoastră ce a făcut în această campanie de calificare şi e o echipă puternică. Am apucat să schimb câteva cuvinte cu Shevchenko, mi-a făcut cunoştinţă Cosmin cu el şi chiar vorbeam şi spuneau că în momentul de faţă au entuziasm, nu se tem de nimeni”, a spus Mirel Rădoi după tragerea la sorţi pentru stabilirea grupelor EURO 2020.
 

În cazul în care se va califica la Campionatul European, reprezentativa României va evolua în grupa C, alături de selecţionatele Olandei, Ucrainei şi Austria, conform tragerii la sorţi de la Bucureşti.

Pentru a se califica la Euro-2020, tricolorii trebuie să treacă de Islanda (26 martie) şi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria (31 martie), ambele dueluri urmând a se disputa în deplasare.

Turneul final al Campionatului European va avea loc în perioada 12 iunie – 12 iulie 2020.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

Afla mai multe despre: tragere la sorti euro 2020 

viewscnt
Articole similare