Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Mourinho după ce a fost dat afară: "Am un viitor fără Manchester United. Voi merge la cumpărături"

VIDEO | Prima reacţie a lui Mourinho după ce a fost dat afară: "Am un viitor fără Manchester United. Voi merge la cumpărături"

Fotbal

Comentarii

Jose Mourinho a fost demis de Manchester United, pentru rezultatele dezastruase din acest sezon. "Diavolii" se află la cel mai slab început de stagiune din istorie, cu doar 26 de puncte acumulate în 17 etape.

Ruptura dintre Manchester United şi Jose Mourinho s-a produs după înfrângerea de duminică, 1-3 cu Liverpool. Portughezul a oferit primele declaraţii după demitere.

"S-a terminat. Manchester United are un viitor fără mine şi eu am un viitor fără Manchester United. Până când mă voi întoarce în fotbal, am dreptul să-mi trăiesc viaţa normală. Merg să fac cumpărături, să mă plimb puţin. Manchester United reprezintă trecutul", a declarat Mourinho.

Vezi în VIDEO tot ce a declarat Mourinho!

Jose Mourinho a fost instalat pe banca lui Manchester United în mai 2016 şi de atunci a adus trei trofee în vitrina clubului: Europa League, Cupa Ligii Angliei şi Supercupa Angliei.

Afla mai multe despre: mourinhomanchester unitedmourinho demis 

viewscnt
Articole similare