Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu după scandalul de la meciul cu Norvegia. Cum a comentat gestul lui Contra

VIDEO | Prima reacţie a lui Răzvan Burleanu după scandalul de la meciul cu Norvegia. Cum a comentat gestul lui Contra

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a surprins pe toată lumea în timpul meciului cu Norvegia, când l-a înjurat pe George Puşcaş, după ce atacantul lui Reading a ratat un penalty la scorul de 0-0.

Imediat după finalul meciului, încheiat la egalitate, scor 1-1, selecţionerul României şi-a recunoscut greşeala şi le-a cerut scuze tuturor printr-o clip video postat pe Instagram.

"Referitor la reacţie, cred că foarte mulţi dintre foştii lui colegi au fost cam ipocriţi. În sensul în care îl cunoşteau foarte tine pe Cosmin Contra când era jucător şi, cu sigruanţă, şi-l amintesc foarte bine, ştiu şi ei care era stilul lui de joc, dar şi de relaţionare. Nu cred că ar fi trebuit să reprezinte o surpriză.

Cosmin şi-a cerut scuze pentru acest incident, regretă acest lucru. Nu a fost ideea noastră de a realiza acel filmuleţ, a fost pur şi simplu iniţiativa lui, am luat şi eu parte la discuţia dintre el şi George Puşcaş, adică toată această situaţie s-a calmat la nivelul vestiarului, iar acest lucru este cel mai important.

Nu face parte din mesajul pe care dorim să-l promovăm, dar, în acelaşi timp, e de înţeles frustrarea lui şi, repet, mesajul meu e unul foarte clar: să nu fim ipocriţi! Îl cunoaştem pe Cosmin, ştim, cât de vulcanic este şi ştim în acelaşi timp ceea ce se întâmplă pe un teren de fotbal, la un antrenament de fotbal. Şi Cosmin a conştientizat greşeala pe care a făcut-o" , a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanupuscasromaniacontra 

viewscnt
Articole similare