Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a lui Vintilă după plecarea lui Narcis Răducan: "Este nevoie de o persoană care să fie alături de echipă" Ce spune despre rolul lui Alexandru Tudor la echipă

VIDEO | Prima reacţie a lui Vintilă după plecarea lui Narcis Răducan: "Este nevoie de o persoană care să fie alături de echipă" Ce spune despre rolul lui Alexandru Tudor la echipă

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului spune că nu se aştepta la plecarea fostului director sportiv din club şi îi cere lui Gigi Becali de urgenţă un înlocuitor.

Două luni şi jumătate au colaborat cei doi la roş-albaştrii. 
 
"Nu mă aşteptam, pot să spun. Nu ştiu, e problema lui de ce a luat această decizie, eu m-am înţeles foarte bine cu el şi orice despărţire nu e bună. Sunt antrenor. Este nevoie de o persoană care  să fie alături de echipă" declară Bodan Argeş Vintilă. 
 
Acesta lămureşte şi misterul rolului pe care îl are Alexandru Tudor la echipă. 
 
"Este parte din club, este un prieten bun. Domnul Tudor este un om normal, simplu care poate este neînţeles de multă lume. Din punctul meu de vedere, domnul Tudor face parte din staff. Aşa cum există un preparator fizic, care se ocupă de pregătire, un secund care se ocupă de pregătirea terenului, un secund care se ocupă de conducerea antrenamentului, a exerciţiilor, aşa am considerat eu că este bun un fost arbitru care să educe jucătorii în timpul antrenamentului în spiritul fair play-ului. Cum să facem să nu mai luăm cartonaşe, pentru că am luat multe carrtonaşe pe gestică, pe lovirea mingii după fluier. Asta încercăm să facem la antrenament prin prezenţa dânsului. Îi ajută foaret mult, are discuţii cu jucătorii" explică antrenorul vicecampioanei. 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbvintilăalexandru tudornarcis răducan 

viewscnt
Articole similare