Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a cucerit al 20-lea titlu al carierei: "Sincer, acum sunt aproape moartă din punct de vedere fizic"

VIDEO | Prima reacţie a Simonei Halep, după ce a cucerit al 20-lea titlu al carierei: "Sincer, acum sunt aproape moartă din punct de vedere fizic"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a mărturisit, după cucerirea celui de-al 20-lea titlu al carierei, la Dubai, că se simte epuizată din punct de vedere fizic şi a ţinut să o felicite pe adversara sa, Elena Rybakina, în vârstă de 20 de ani.

„Sunt nişte emoţii nebune! Trebuie să o felicit pe Elena, a jucat atât de bine astăzi! E tânără, are mulţi ani în faţă pentru a juca tenis. Bravo, felicitări pentru această săptămână! Uneori abia atingeam mingea pe serviciul ei. Nu am renunţat, am luptat din greu, pentru că îmi place să joc aici.

Sincer, acum sunt aproape moartă din punct de vedere fizic. Am crezut că voi termina la 6-5, dar poate am fost prea încrezătoare. Trebuie să continui să lupţi!

Întotdeauna e o săptămână minunată în Dubai. Am nişte amintiri frumoase din ultimii ani. De fiecare dată mă bucur când păşesc pe teren aici”,  a declarat Simona Halep la final.

 

 

Simona Halep, campioană la Dubai 2020

Simona Halep, locul 2 şi favorită numărul 1, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră, reuşind să obţină al 20-lea titlu în circuitul WTA. Ea s-a impus în faţa sportivei Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5).

Calificarea în finală este recompensată la Dubai cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

Acesta este al doilea titlu pentru Simona Halep la Dubai, după cel din 2015 şi al 20-lea al carierei.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe