Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a Simonei Halep, după finala pierdută la Doha: "Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine cu sufletul!"

VIDEO | Prima reacţie a Simonei Halep, după finala pierdută la Doha: "Vă mulţumesc pentru că sunteţi alături de mine cu sufletul!"

Tenis

Comentarii

Greşilele neprovocate au făcut-o pe Simona Halep să piardă finala cu belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, la turneul de categorie Premier de la Doha.

La finalul partidei, Simona Halep a afirmat că şi-ar fi dorit să câştige trofeul, dar se mulţumeşte şi locul doi. Numărul trei WTA le-a transmis fanilor un mesaj în limba română.

"Sincer, am vrut să plec cu acest frumos trofeu, dar nu am putut azi. Felicitări, Elise, ai avut o săptămână extraordinară, îţi urez tot ce e mai bun în viitor. Este totuşi o finală, chiar dacă am pierdut-o. E ceva special să joci o finală şi venind după FedCup, a fost o săptămână extenuantă. Este un mare sentiment să vin şi să joc finala, le mulţumesc tuturor celor care au organizat acest turneu, este un eveniment extraordinar. De câte ori vin aici, vin cu inima deschisă şi de aceea joc cel mai bun tenis", a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

La cererea crainicului partidei, Simona Halep le-a transmis un mesaj în română fanilor: ”Vă mulţumesc tuturor celor care aţi venit şi m-aţi susţinut, şi celor de acasă mulţumesc, pentru au fost alături de mine cu tot sufletul!", a mai spus Simona.

Afla mai multe despre: wtasimona haleptenis 

viewscnt
Articole similare