Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie a Simonei Halep după vacanţa petrecută alături de noul iubit: "Este normal pentru vârsta aceasta”

VIDEO | Prima reacţie a Simonei Halep după vacanţa petrecută alături de noul iubit: "Este normal pentru vârsta aceasta”

Special

Comentarii

Simona Halep şi-a făcut publică relaţia după ce a triumfat pe iarba londoneză. Constănţeanca trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, un om de afaceri care este şi el machedon.

Cei doi au fost surprinşi pentru prima oară împreună la Balul Campionilor de după succesul extraordinar de la All England Club. Apoi s-au comportat ca doi iubiţi pe plaja din Mamaia, pentru ca după scurta vacanţă pe litoralul românesc să plece pentru câteva zile de vis în Grecia.

Toni i-a fost alături Simonei şi la Cotroceni acolo unde sportiva a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis. În ziua plecării din ţară pentru turneele din Statele Unite şi Canada, Halep a fost însoţită de noul iubit la aeroport, iar cei doi s-au îmbrăţişat înainte ca sportiva să urce în avionul care să o ducă peste ocean. 

”Este un lucru normal la vârsta aceasta şi consider că presa ar trebui să fie un pic mai discretă din punctul acesta de vedere, pentru că am şi eu nevoie de intimitatea mea, este un lucru normal şi aşa cum toată lumea are parte de o relaţie, aşa am şi eu”, a comentat Simona Halep.

Afla mai multe despre: simona halepiubitvacanţăplecareturneestatele unitecanada 

viewscnt
Articole similare