Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Prima reacţie de la Poli Iaşi, după înfrângerea usturătoare suferită contra lui Sepsi, în semifinalele Cupei României

VIDEO | Prima reacţie de la Poli Iaşi, după înfrângerea usturătoare suferită contra lui Sepsi, în semifinalele Cupei României

CSM Poli Iași

Comentarii

Ovidiu Horşia (19 ani) a fost primul fotbalist al Iaşiului care a reacţionat la finalul înfrângerii usturătoare suferite de Poli, 1-5 cu Sepsi, la Sf. Gheorghe. Mijlocaşul împrumutat de la FCSB a spus că echipa sa s-a retras prea mult, după ce a deschis scorul rapid.

Poli Iaşi a deschis scorul în minutul 5, din penalty prin Andrei Cristea, dar apoi Sepsi a revenit spectaculos, după pauză. Ovidiu Horşia crede că rezultatul este din cauza faptului că formaţia din Copou a făcut pasul înapoi mult prea devreme.

"A început destul de bine, chiar am marcat în minutul 2, cred, şi după, uşor, uşor cred că am făcut pasul în spate şi au venit peste noi şi au început să controleze jocul. Vă daţi seama că voiam să mai marcăm goluri, ca să stăm mai liniştiţi pe final, dar nu ştiu din ce cauza ne-am retras prea mult, au venit peste noi şi i-am lăsat să-şi facă jocul.

Nu ştiu dacă mai sunt şanse foarte mari în Cupă, dar momentan ne concentrăm foarte mult pe campionat, ca să o scoatem cu bine. Nu ştiu ce să mai zic, e un moment foarte greu, dar...", a spus Ovidiu Horşia, la flash-interviu, la Telekom Sport.



Ovidiu Horşia a spus că, în ciuda parcursului cu înfrângeri consecutive, Poli Iaşi joacă bine şi îşi creează ocazii de gol: "Nu se întâmplă nimic, vedeţi că jucăm foarte bine, ne creăm ocazii şi nu ne intră mingea în poartă.  Mergem acolo încrezători (n.r. la meciul cu Chindia), ca să luăm cele 3 puncte, că un punct nu ne-ar ajuta, în seara următoare", a spus Ovidiu Horşia.

Sepsi - Poli Iaşi s-a terminat 5-1, în turul semifinalelor Cupei României. Returul se va juca pe 8 iulie, la Iaşi.+

Afla mai multe despre: horsiapoli iasi 

viewscnt
Articole similare